kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

olur yapalım canım ama benim bugün bile ateşim 37.nasıl iş anlamadım düşmesi gerek normalde.deneyelim bunu bakalım.adet bitince mi başlanıyodu
Yok adetin ilk gunu sabah altiyla sekiz arasi yataktan kalmadan olcukuyor bi grafik olustruyoruz bide gogle play de takvimim diye bi program var oraya kayd edin ben oyle yapacam bakalim ne olack

kızlar neden aşılama tüp bebek denemiyorsunuz merak ettim benim doktorum yapalım dedi tamam dedim ama bakıyorum hiç biriniz yapmıyorsunuz.. bu konudaki fikirlerinizi merak ediyorumm

kızlar neden aşılama tüp bebek denemiyorsunuz merak ettim benim doktorum yapalım dedi tamam dedim ama bakıyorum hiç biriniz yapmıyorsunuz.. bu konudaki fikirlerinizi merak ediyorumm
Valla canim benim durumum farkli ben kaliyorum ama saglikli gitmiyor kan pihtilasmam cikti çünkü simdi de teshis konuldu denemye baslayali 2 ayim 4 ayim kaldi .4 ay da olmazssa deneyecez gibi

Bunu ben de merak ediyorum. Pek sucak bakilmiyor mu ki ne acaba

Valla canim benim durumum farkli ben kaliyorum ama saglikli gitmiyor kan pihtilasmam cikti çünkü simdi de teshis konuldu denemye baslayali 2 ayim 4 ayim kaldi .4 ay da olmazssa deneyecez gibi

anladım canım geçmiş olsun.. ay gerçekten artık ne yapcağımı şaşırdım..

Hasta oldum hasta olmama da hasta oldum Mayıs da geçti haziranda da bi b.k olmaz off stres stres skldm

burdayııım.nasılsınız bakıyım.benim için henüz erken canım o yüzden denemiyorum.bu daha 2.ayımızdı.olmazsa kısmet onları da deneriz.inşallah gerek kalmadan verir hepimize Allahım
Ikimizde 2 ayindayiz canim bakalim kacinci ayimizda kalacaz

burdayııım.nasılsınız bakıyım.benim için henüz erken canım o yüzden denemiyorum.bu daha 2.ayımızdı.olmazsa kısmet onları da deneriz.inşallah gerek kalmadan verir hepimize Allahım

anladım canım..inşallah gerek kalmaz Allah ım hepimize nasip etsin inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…