- 27 Nisan 2015
- 1.100
- 805
- 73
- 39
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #4.121
Yok adetin ilk gunu sabah altiyla sekiz arasi yataktan kalmadan olcukuyor bi grafik olustruyoruz bide gogle play de takvimim diye bi program var oraya kayd edin ben oyle yapacam bakalim ne olackolur yapalım canım ama benim bugün bile ateşim 37.nasıl iş anlamadım düşmesi gerek normalde.deneyelim bunu bakalım.adet bitince mi başlanıyodu
Sen nerdesin mambia niye soruyirum biliyormusun dovecem seni ben yarim narkozla 6 aylik hamileyken dis cektirsim rahat ol yaaKızlar antibiyotik başladım ama hic içim rahat değil
Arkadasim da var ode. Heeeeee diye cok uzatirMersinliyim biz heye çok kullanırız
Dov arkadasım dovSen nerdesin mambia niye soruyirum biliyormusun dovecem seni ben yarim narkozla 6 aylik hamileyken dis cektirsim rahat ol yaa
burdayım canım ağrılarım var pek giremiyorum.zor geçiyor reglKızlar nerdesiniz
Burdayim canim carsi oazar oglanin giyecek ustu kalmamistiKızlar nerdesiniz
Valla canim benim durumum farkli ben kaliyorum ama saglikli gitmiyor kan pihtilasmam cikti çünkü simdi de teshis konuldu denemye baslayali 2 ayim 4 ayim kaldi .4 ay da olmazssa deneyecez gibikızlar neden aşılama tüp bebek denemiyorsunuz merak ettimbenim doktorum yapalım dedi tamam dedim ama bakıyorum hiç biriniz yapmıyorsunuz.. bu konudaki fikirlerinizi merak ediyorumm
kızlar neden aşılama tüp bebek denemiyorsunuz merak ettimbenim doktorum yapalım dedi tamam dedim ama bakıyorum hiç biriniz yapmıyorsunuz.. bu konudaki fikirlerinizi merak ediyorumm
Valla canim benim durumum farkli ben kaliyorum ama saglikli gitmiyor kan pihtilasmam cikti çünkü simdi de teshis konuldu denemye baslayali 2 ayim 4 ayim kaldi .4 ay da olmazssa deneyecez gibi
Bunu ben de merak ediyorum. Pek sucak bakilmiyor mu ki ne acaba
burdayııım.nasılsınız bakıyım.benim için henüz erken canım o yüzden denemiyorum.bu daha 2.ayımızdı.olmazsa kısmet onları da deneriz.inşallah gerek kalmadan verir hepimize Allahımmambia melek yassmin ve diğer kader dostlarımmm
nerdesiniz canlar
B.k falan deme canimyaaa zamani var demekki diyelimHasta oldum hasta olmama da hasta oldumMayıs da geçti haziranda da bi b.k olmaz off stres stres skldm
Ikimizde 2 ayindayiz canim bakalim kacinci ayimizda kalacazburdayııım.nasılsınız bakıyım.benim için henüz erken canım o yüzden denemiyorum.bu daha 2.ayımızdı.olmazsa kısmet onları da deneriz.inşallah gerek kalmadan verir hepimize Allahım
burdayııım.nasılsınız bakıyım.benim için henüz erken canım o yüzden denemiyorum.bu daha 2.ayımızdı.olmazsa kısmet onları da deneriz.inşallah gerek kalmadan verir hepimize Allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?