• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Bu ay kimse yok galiba benimde gelwcek sinyaller var yavas yavas zaten 15 i benimkide

ne biliyim ovuya göre yumurtlama olmuştu benim.amaaan neyse çok düşünemiycem oldum ya sonunda şükür.yeni aya hazırlanalım bakalım
Canim bu ay isi takibi yapalim ne dersin kizlar bide oyle deneyelim hergun paylaşırız

ne biliyim ovuya göre yumurtlama olmuştu benim.amaaan neyse çok düşünemiycem oldum ya sonunda şükür.yeni aya hazırlanalım bakalım
Kız hatırlasana İlk heyecanı yumurtlama oldu demişti Dr gittiğinde yumurta catlamamıs dı o testlere de güvenmemek lazım

Kız hatırlasana İlk heyecanı yumurtlama oldu demişti Dr gittiğinde yumurta catlamamıs dı o testlere de güvenmemek lazım
doğru.en iyisi akışına bırakmak aslında.ama yine de bişeyler yapmak istiyorum.polen almıştım onu kullancam sabahları bide aslan pençesine başlıcam

Melek bende senle yumurtlamistim teste göre ama olmadım bu testler güvenilir değil bence

Back