• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Çok sinirliyim artık doktorlara da güvenmiyorum bekle diyor aha olmuyor doğal yolla işte niye bekliyorum anlamadım
Tüp bebek istiyorum eşim doğal olsun diyor kadın tek başına yaşıyor stresi

Gunaydin kizlar benim de bat yarin hamile degilim biliyorum ama mirac kandili oruca niyetleneyimmi bilemedim gecen kandili de hasta gecirdim rabbim nasip etmeyince etmiyor maalesef

kızlar nasılsınız.ben hala kötüyüm yaa çok zor geçiyor.başım da ağrıyor.kumral ada canım sakin ol kııııız biliyorum zor ama napalım elden ne gelir.

mambia bu sana canım:KK67::KK67::KK67::KK11:
kumral adaaa:KK11::KK11::KK67::KK67:
svgrcn:KK67::KK67::KK11::KK11:
yassimin:KK11::KK11::KK67::KK67:ooooohhhh canıma değsiiiinn.hakettiniz bunu kızlar:KK70:

giyabimda sopa yemisim haberim yok... eve yeni geldim oluyorum uykusuzluk ve yorgunluktan...:KK42:

1 haftadir giremedim ozledim sizi kizlar havadis var mi havadis ... kimler sevişken bu sira ben sirami savdim... artik adeti bekliyom.... bat 25

mambia melek yassmin ve diğer kader dostlarımmm :KK25:
nerdesiniz canlar
Ay ben yeni gelebildim... evden hava karanlikken ciktim, karanlikken girdim... hayaaaat beni neden yoruyosuuuun modundayim :mad:

Sen napiyosun canim? Son durumun ne?

Back