- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #4.081
Cnm benim ellerim kaşınıyor kırmızı oldu ama kabarık degil folidoce yapmış olabilir miBen de folidoce kullanıyorum
Mambia üzülme kuzum gecelerin kullandığı antibiyotik var sen çalışmalara devam
Ben naz yapıyorum ilgi bekliyorum duygusalim yüzümün rengi yok hastalık belirtileri hep bunlar
Kız sen hamilesin bak dovcem seni git kan testi yap sevindim biz de bu arada Leoparda gözümden kacmadi Sexy şey seni
Hakkında hayırlısı cnm cok kafaya takmakızlar yine laboquick test yaptım yine negatif.delircem artık yaaa.yoksa adet oluyum bunaldııııımpeçeteye biraz pembe akıntı geldi.galiba adet sökülecek.daha da inanmam testlere ben
ayy canım bebeği değil adet olamamayı taktım ben kafaya.olsam yük kalkacak üstümden yaniiiHakkında hayırlısı cnm cok kafaya takma
Takma cnm gebe degilseniz stresten geciktireceksinayy canım bebeği değil adet olamamayı taktım ben kafaya.olsam yük kalkacak üstümden yaniii
doğru.bekleyelim bakalım hayırlısı canım..Takma cnm gebe degilseniz stresten geciktireceksin
Yada kan ver butun sorunları kökten caz cnmdoğru.bekleyelim bakalım hayırlısı canım..
yarın okuldan dönerken veririm olmazsam tabiYada kan ver butun sorunları kökten caz cnm
He zor canım acidi benimCrazy tekniğini bende uyguladım zormuş
Hayırlısı kuzum ben de ped koydum okuldan eve gidiyorum bişiler geldi ama ne bilemedimadetim başladı sonunda şükür yani
benim de yeni yeni 2-3 damla bakalım kesin gelir devamıHayırlısı kuzum ben de ped koydum okuldan eve gidiyorum bişiler geldi ama ne bilemedim
Ben skldm artık ya 1 yıl 1 ay dir deniyoruz olmadı asilamami yaptirsambenim de yeni yeni 2-3 damla bakalım kesin gelir devamı
bekle bence az daha canım yaa.bişey sorcam canım ben dra gitcem hormon tahlili için cmt.gitcem 4.gün oluyor.3.günü gitmek şart mıBen skldm artık ya 1 yıl 1 ay dir deniyoruz olmadı asilamami yaptirsam
Hayırlısı geldi yaniadetim başladı sonunda şükür yani
Kumral ada nerelisin sen yaa hee yi cok kullaniyonHe zor canım acidi benim
Halen ağrıyor cnmHe zor canım acidi benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?