kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Yarın disci ye gidecem melek iğne vuruşta yerinde başlamayı düşünüyoruz nasıp se cnm birsey olur mu cnm

Artık başla yim dedim cnm bugün bitti adetin yarın de disci ye gidecem dolgu dışı yapmamış ağrıyor yarın da artık başlayalım dedik allah buyuktur
Hadi bakalım hayırlısı canım inşallah bu ay tutar bebisin hazirana müjde verirsin

Kızlar ben geldim gezdim tozdum yine melek hadi inşaallah hamissindir
Benden dün k.rengi geldi bugün gelmedi

Kizlar teyzrmin kiziyla konustum 2 aylik hamileymis yeni ogrenmiss kazayla kalmissssss bizde bi kazaya kurban gitsek yaaaa
Ne kazası yahu nasıl oluyor kazayla ıstemezsen kocan takar bişiler yok olmadı mı sen kullanırsınız hap o da mi olmadı ertesi gün hapı var bu nasıl is
Biz de sistematik çalışıyoruz planlı projeli bi şey yok
Kııızzzlar kaza yapıyoruz hepimiz hadi bakım

Bizde öte guc var canlar

kızlaaaar napıyonuzzz? kumral ada bence yerleşme ooo canım.ben hala olmadım test de negatif hala.niye böyle oldu bilmiyorum yaaa.kan testi de yaptırmak gelmiyor içimden çünkü negatif olunca daha çok üzülcem en azından böyle normal bekliyorum.ama iyice gerildimm artık olmak istiyorum yaaa bebek falan yok biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…