- 27 Nisan 2015
- 1.100
- 805
- 73
- 39
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #3.961
Is yapacam ama cok hastayim heryer de pislendi artik offf yapmam gerek yaniKizlar napiyorsunuz canlarrr
Yok canım hep böyle olurum ben k.rengi gelir sonra kırmızıHet zamanki olan.kahvelik mi cnm insallah yerlesme kanamasidir cnm
Umut etmek isterdim ama malesefBelki yerlesmedr canimm inşallah
yerleşme olmasın bacııBenim kırmızı lar geliyor
yok canım olmadım.ama her zamanki gibi adetten önce olan sarı akıntı geliyooo bu olacam demektir.hem hcgler negatif malesefMelek melek olmadim deeee ne olurrrrr olmadin demiii
iyiyim canım yeni geldim.sen napıyosun.kızlaaaar napıyonuzz.adaaaa devamı yoksa yerleşmedir canımmKizlar napiyorsunuz canlarrr
Olmamissin akillim sen onaaa bakk yine kızmış bizim kizzz kizma kizma pazartesi benim temizlik günümmambia bu sana canım
kumral adaaa
svgrcn
yassiminooooohhhh canıma değsiiiinn.hakettiniz bunu kızlar
kolay geleee canııımm.belirtilerim olacağım yönünde.adet öncesi akıntım başladıııOlmamissin akillim sen onaaa bakk yine kızmış bizim kizzz kizma kizma pazartesi benim temizlik günüm
Psikoloji galiba yaaa bu kafalarin oynadigi oyunu kimse oynamiyo bizlekızlar bugünkü testim gördüğünüz gibi hamile falan değiliiiimmmm bir an önce adet olmak istiyoruuuum
Hamilelikte akıntı artar cnm belli mi olur gebesindirkolay geleee canııımm.belirtilerim olacağım yönünde.adet öncesi akıntım başladııı
Cnm adetin gecikirmiydi normaldekızlar bugünkü testim gördüğünüz gibi hamile falan değiliiiimmmm bir an önce adet olmak istiyoruuuum
yok canım benim adetten önce hep olur akıntı.aynı akıntı yani farklılık yok.teste baksana bembeyaz daha olcağımı kalmış.bir an önce olurum gecikmez inşallahHamilelikte akıntı artar cnm belli mi olur gebesindir
yok canım gecikmezdi.nerde bende o şans bak buraya yazıyomCnm adetin gecikirmiydi normalde
Kız belli olmaz cnm inşallah müjde verirsin iki gün daha olmazsa kan testi veryok canım gecikmezdi.nerde bende o şans bak buraya yazıyomhamiş falan değilim
İnşallah olursun cnm ya üç ayların hürmeti ne allah dualarimuzi kabul eder insallahyok canım gecikmezdi.nerde bende o şans bak buraya yazıyomhamiş falan değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?