• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

doğrudur canım.senin bi çocuğun vardı dimi canım yanlış hatırlamıyorsam
Ah neredeee olsa zaten bu kadar dert etmezdim herhalde... hayirli saglikli Salih kul olabilecek bir evladim olsa elbet Rabbim hakkimizda en hayirlisini versin... bir taneye raziyim...:KK46:

Ah neredeee olsa zaten bu kadar dert etmezdim herhalde... hayirli saglikli Salih kul olabilecek bir evladim olsa elbet Rabbim hakkimizda en hayirlisini versin... bir taneye raziyim...:KK46:
ay canım yaa ben başka arkadaşı hatırladım o zaman.doğru diyosun en azından bir tane olsa onla avunurduko_Oolucak inşallah bizim de canıım.çok bunaldıysan ekonomik olarak da iyiyseniz çık işten canım yaaa.evet çalışmak güzel ama çok bunalmışsın seen

ay canım yaa ben başka arkadaşı hatırladım o zaman.doğru diyosun en azından bir tane olsa onla avunurduko_Oolucak inşallah bizim de canıım.çok bunaldıysan ekonomik olarak da iyiyseniz çık işten canım yaaa.evet çalışmak güzel ama çok bunalmışsın seen
He ya bunaldim... Ama kul skışmayınca Hızır yetişmezmiş... yani Hızır bekliyorum tez zamanda... :)

daha az kazansam ama yarim gun calissam mutlu olsam oyle bi is bulsam diyorum bazen.. arayistayim... bakalim... bazen de tup bebek falan denersek cok masraf diyorum biraz daha calisim diyorum... cocuk olsa daha calismak zaten dusunmuyorum... egitimiyle bizzat ilgilenmek istiyorum... liseye falan gondermek istemiyorum.. ben okudum 20 yil fethettim sanki... safi zaman kaybi... hayir icin vakiflarda falan calisirim diyorum... boyle kendi halinde niyetlerim var Allah nasip etse... ah keşke:KK51:

He ya bunaldim... Ama kul skışmayınca Hızır yetişmezmiş... yani Hızır bekliyorum tez zamanda... :)

daha az kazansam ama yarim gun calissam mutlu olsam oyle bi is bulsam diyorum bazen.. arayistayim... bakalim... bazen de tup bebek falan denersek cok masraf diyorum biraz daha calisim diyorum... cocuk olsa daha calismak zaten dusunmuyorum... egitimiyle bizzat ilgilenmek istiyorum... liseye falan gondermek istemiyorum.. ben okudum 20 yil fethettim sanki... safi zaman kaybi... hayir icin vakiflarda falan calisirim diyorum... boyle kendi halinde niyetlerim var Allah nasip etse... ah keşke:KK51:
Allah gönlüne göre versin canım.inşallah dileklerine kavuş tez zamanda.hayırlısı olsun hakkında:KK50:

En guzeli ya misss. Kadin dedigin yemegini yapsin evine cicek alsin... cocugunu ahlakli buyutsun giyinsin gezsin mutlu olsun suslensin.. anca boyle aile huzurlu olur... isterseniz bana geri kafali deyin ama... kadin narin arkadas calismasin ya evinde oturdun ki kocasini da mutlu edebilsin... ben isyerinde stres topu oluyom... kocam oyle... eee kim kimi alttan alacak... ister istemez arada kavga oluyo... kadinin yeri evidir... ben bunu bilirim... sanirim calismaktan biktim artik ben yaaa :KK61:
Aynen calissa bile çocuğunu 4 yasina kadar anne buyutmeli bence bakici anne zor isler

çalışmak iyi geliyor yaaa evde sıkılırım ben.şimdi yaz tatilini iple çekiyorum ama yazın da 10 gün sonra falan sıkılıyorum hemen okulu özlüyorum.garip bir bünyem var sanırım:KK70:

bende senin gibiyim canım..ben de mat öğretmeniyim.. kursta çalışıyorum 10 günden sonra çok sıkılıyorum evde yaa

Back