• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

zaten öyle canımm bi hafta sonu var kıııızz ondan da temizlik iş güç
Ben biraktim kizlar oglum olunca o kadar alistim ki eve oglan büyüdü esim bana birakti sen bilrsin cakis diye ama evv beni birakmiyo 7 yil çalıştım yaaaa

İsten cikma cnm
Ya cikma da mambiam... gecen hafta antepteydim sali gunu.. haftasonu canakkale ye gittim kaynanamlara... pazar gel dinlenmeden ptesi is bir hafta anam agladi... ctesi ev temizle aksam anama gittim bugun carsi pazar dugun alisverisi yaptim... aksam kosa kosa eve geldim..kaynanamlar geldi... yarin yine gelcekler kalmaya bu sefer... sali mersine gidiyom. Persembe de ankara ya gidiyom is icin.. cuma da kibris a gidiyoz esimle... bu tempoya can mi dayanir... sonra gun asiri seviş... nereye sevişim... motor mu taktik afedersin... tum bunlari yazarken yoruldum... bunaldim iyice.. yemisim kariyerini kısır gunu istiyom ben ya... :mad::mad::mad:

Ben biraktim kizlar oglum olunca o kadar alistim ki eve oglan büyüdü esim bana birakti sen bilrsin cakis diye ama evv beni birakmiyo 7 yil çalıştım yaaaa
çalışmak iyi geliyor yaaa evde sıkılırım ben.şimdi yaz tatilini iple çekiyorum ama yazın da 10 gün sonra falan sıkılıyorum hemen okulu özlüyorum.garip bir bünyem var sanırım:KK70:

Ay cnm bnm ne iste calisiyorduncsen cnm tempoluymus cnm bnm allah guc versin cnm
Ya cikma da mambiam... gecen hafta antepteydim sali gunu.. haftasonu canakkale ye gittim kaynanamlara... pazar gel dinlenmeden ptesi is bir hafta anam agladi... ctesi ev temizle aksam anama gittim bugun carsi pazar dugun alisverisi yaptim... aksam kosa kosa eve geldim..kaynanamlar geldi... yarin yine gelcekler kalmaya bu sefer... sali mersine gidiyom. Persembe de ankara ya gidiyom is icin.. cuma da kibris a gidiyoz esimle... bu tempoya can mi dayanir... sonra gun asiri seviş... nereye sevişim... motor mu taktik afedersin... tum bunlari yazarken yoruldum... bunaldim iyice.. yemisim kariyerini kısır gunu istiyom ben ya... :mad::mad::mad:

aboooo senin hayat da çok hareketliymiş bacııı.ne güzel işte kııızz.yorucu ama güzel benceee.ben bu kadar seyehat yapsam bebek aklıma gelmez gün saymam yani. o zaman da olur zaten:KK70:

En guzeli ya misss. Kadin dedigin yemegini yapsin evine cicek alsin... cocugunu ahlakli buyutsun giyinsin gezsin mutlu olsun suslensin.. anca boyle aile huzurlu olur... isterseniz bana geri kafali deyin ama... kadin narin arkadas calismasin ya evinde oturdun ki kocasini da mutlu edebilsin... ben isyerinde stres topu oluyom... kocam oyle... eee kim kimi alttan alacak... ister istemez arada kavga oluyo... kadinin yeri evidir... ben bunu bilirim... sanirim calismaktan biktim artik ben yaaa :KK61:

aboooo senin hayat da çok hareketliymiş bacııı.ne güzel işte kııızz.yorucu ama güzel benceee.ben bu kadar seyehat yapsam bebek aklıma gelmez gün saymam yani. o zaman da olur zaten:KK70:
Oyle olmuyo ya.. bi aksam bi dugune gidiyosun o malum soru geliyor beynine cakilior... :KK51:

Back