kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

doğrudur canım.senin bi çocuğun vardı dimi canım yanlış hatırlamıyorsam
Ah neredeee olsa zaten bu kadar dert etmezdim herhalde... hayirli saglikli Salih kul olabilecek bir evladim olsa elbet Rabbim hakkimizda en hayirlisini versin... bir taneye raziyim...

Ah neredeee olsa zaten bu kadar dert etmezdim herhalde... hayirli saglikli Salih kul olabilecek bir evladim olsa elbet Rabbim hakkimizda en hayirlisini versin... bir taneye raziyim...
ay canım yaa ben başka arkadaşı hatırladım o zaman.doğru diyosun en azından bir tane olsa onla avunurdukolucak inşallah bizim de canıım.çok bunaldıysan ekonomik olarak da iyiyseniz çık işten canım yaaa.evet çalışmak güzel ama çok bunalmışsın seen

He ya bunaldim... Ama kul skışmayınca Hızır yetişmezmiş... yani Hızır bekliyorum tez zamanda... :)

daha az kazansam ama yarim gun calissam mutlu olsam oyle bi is bulsam diyorum bazen.. arayistayim... bakalim... bazen de tup bebek falan denersek cok masraf diyorum biraz daha calisim diyorum... cocuk olsa daha calismak zaten dusunmuyorum... egitimiyle bizzat ilgilenmek istiyorum... liseye falan gondermek istemiyorum.. ben okudum 20 yil fethettim sanki... safi zaman kaybi... hayir icin vakiflarda falan calisirim diyorum... boyle kendi halinde niyetlerim var Allah nasip etse... ah keşke

Allah gönlüne göre versin canım.inşallah dileklerine kavuş tez zamanda.hayırlısı olsun hakkında

Aynen calissa bile çocuğunu 4 yasina kadar anne buyutmeli bence bakici anne zor isler

çalışmak iyi geliyor yaaa evde sıkılırım ben.şimdi yaz tatilini iple çekiyorum ama yazın da 10 gün sonra falan sıkılıyorum hemen okulu özlüyorum.garip bir bünyem var sanırım

bende senin gibiyim canım..ben de mat öğretmeniyim.. kursta çalışıyorum 10 günden sonra çok sıkılıyorum evde yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…