- Konu Sahibi Kelebek_10
- #3.561
kenzül arş duası cnmSeni seviyor maşAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kenzül arş duası cnmSeni seviyor maşAllah
Nedircnm bi dua var bnde onu okuyavam istersen sende oku
Evet canim biliyorum ama bi kere okumak nasip oldukenzül arş duası cnm
bnde adetimden sonra okumaya başlayacam cnmEvet canim biliyorum ama bi kere okumak nasip oldu
adet gördüm bugun:)Evet canim biliyorum ama bi kere okumak nasip oldu
Yaaa hayrlisi olsun canim zamani var demekki canim bu ay bende bekliyorum açık açıkadet gördüm bugun:)
bn korunuyordum cnm visanne içmiştim çiko var bnde sevindim adet görmeme başlayacam artık bebişe:) insallah senin adetin olmaz bebiş gelir bu ayYaaa hayrlisi olsun canim zamani var demekki canim bu ay bende bekliyorum açık açık
Bilmiyorum ki hakkimizda hayirlisi artik artik herkes soruyi oglun buyudu ikinciyi getir olmuyomu yoksabsalak salak laflarbn korunuyordum cnm visanne içmiştim çiko var bnde sevindim adet görmeme başlayacam artık bebişe:) insallah senin adetin olmaz bebiş gelir bu ay
ewet cnm öyle banada diyorlar ne duruyon yap yaşın geçecek doktora bi gözüksene demeler bn takmıyorum cnm laflarını veriyorum sende takma canım boşverBilmiyorum ki hakkimizda hayirlisi artik artik herkes soruyi oglun buyudu ikinciyi getir olmuyomu yoksabsalak salak laflar
Zaten insanlara laf olsun kiz olursun evlen nisan yaparsin dugun dugun yaparsin cocuk cocuk yaparsin ikincisi uyuz oluyorum ister istemez
cnm bi dua var bnde onu okuyavam istersen sende oku
Bende coknetkilenmistim ilk dinledigimde
kenzül arş duası cnm
her gün bir kere oku cnm netten indirKenzul ars bir kere mi okunuyor nasil ?
ben de cok etkilendim... umut doluyorum Rabb imin nimetlerini duydukca... huzur vallahi islam da... baska yerde boyle mutluluk huzur bulamiyorum...
nasil okunuyor canim.. kac kere?
Kiz ya biz ne yapalim. haftasonu esimin koyune gittim. Herkes yapin bi cocuk artik diyip duruyor... uzuluyorum kiziyorum daraliyorum ama kimseye birsey belli edemiyorum... bizde hic yok en azindan bi tane yetiyo deriz :)Bilmiyorum ki hakkimizda hayirlisi artik artik herkes soruyi oglun buyudu ikinciyi getir olmuyomu yoksabsalak salak laflar
Zaten insanlara laf olsun kiz olursun evlen nisan yaparsin dugun dugun yaparsin cocuk cocuk yaparsin ikincisi uyuz oluyorum ister istemez
Herkeste ayni dert...ewet cnm öyle banada diyorlar ne duruyon yap yaşın geçecek doktora bi gözüksene demeler bn takmıyorum cnm laflarını veriyorum sende takma canım boşver
bn duymuyorum daha istemiyorum diyorum gezip eğleniyom diyom yaşı genç diyom .)Kiz ya biz ne yapalim. haftasonu esimin koyune gittim. Herkes yapin bi cocuk artik diyip duruyor... uzuluyorum kiziyorum daraliyorum ama kimseye birsey belli edemiyorum... bizde hic yok en azindan bi tane yetiyo deriz :)
20 lik dişin çıkması uzun sürüyor miki 3 gündür bogazım kulağım dişim ağrıyor çok fena hemdeHerkeste ayni dert...
Cok tatlisin yaaa canim beni arkadasim 7 seneden sonra anne olduKiz ya biz ne yapalim. haftasonu esimin koyune gittim. Herkes yapin bi cocuk artik diyip duruyor... uzuluyorum kiziyorum daraliyorum ama kimseye birsey belli edemiyorum... bizde hic yok en azindan bi tane yetiyo deriz :)
Kiz ben kokten cozum hepsini cektirdim20 lik dişin çıkması uzun sürüyor miki 3 gündür bogazım kulağım dişim ağrıyor çok fena hemde
Kac yasindasin canimbn duymuyorum daha istemiyorum diyorum gezip eğleniyom diyom yaşı genç diyom .)
1 hafta suruyor ama sona dogru hafifliyor Cnm..20 lik dişin çıkması uzun sürüyor miki 3 gündür bogazım kulağım dişim ağrıyor çok fena hemde
Allah elbet nasip edecektir. Duayi geri cevirmez ki O... duamizi tam edemiyoruz. Belki ibadetimiz eksik belki de iman gucumuz... Allah bol rahmetiyle eksiklerimizi kapatsin inşAllah...Cok tatlisin yaaa canim beni arkadasim 7 seneden sonra anne oldu