• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

svgrcn kuzum hayirdir insallah insallahhh olurrr ole yorma ruyani etkilendim diye olumlu yor ki olumlu olsun..melek atesin cok mu benim en buyuk belirtim atesimdi..buarada kizlar biara kendim disinda arkadaslarimdan kime dua etsem cikiyomus sok oldum hidreez dua edin bol bol bende ck hastayim dusuk tehlikem var dua edin ben size okadar ediyorumki anlatamam hidrellez bugun yine dua edecem sizi cok sevyrm aklimdasiniz hastayim giremiyorum herkes batlarini yazabilir mi ona gore bekleyelim dua edelim

svgrcn kuzum hayirdir insallah insallahhh olurrr ole yorma ruyani etkilendim diye olumlu yor ki olumlu olsun..melek atesin cok mu benim en buyuk belirtim atesimdi..buarada kizlar biara kendim disinda arkadaslarimdan kime dua etsem cikiyomus sok oldum hidreez dua edin bol bol bende ck hastayim dusuk tehlikem var dua edin ben size okadar ediyorumki anlatamam hidrellez bugun yine dua edecem sizi cok sevyrm aklimdasiniz hastayim giremiyorum herkes batlarini yazabilir mi ona gore bekleyelim dua edelim
Ah canim benim... inşAllah hersey hayirli olur senin icin de... doktorlar biraz fazla korkutuyor insani sen cok aldirma kendine ve melegine dikkat et Allah a emanetsiniz canim... bize de dua et :KK23:

kızlaarr napıyonuz nasılsınız?:KK25: bu arada sağolun canlarım bugün de aynıyım yaaa iyileşemicem bu gidişle :63: crazybel canım ben de dua ediyorum hepimize.sen rahat ol sağ salim alacaksın bebişini kucağına inşallah kendine dikkat et. yok canım yaaa ateşin ondan olduğunu sanmıyorum sadece yüzüm yanıyo başım ağrıyo.hem ovulasyon testlerim silik olsa net çizgi çıkar.bu ay yok bende bişiler.inşallah sizden güzel haberler alalım arkadaşlar.bu arada bat 11 mayıs

ben geliyorum siz yoksunuz yaaa kaçıyor musunuz ben gelinceee hıhh:63:
ben geliyorum siz yoksunuz yaaa kaçıyor musunuz ben gelinceee hıhh:63:
Slm melegim gecer insallah az kalmis gunune onsallah bu ay guzel haber duyariz crazybel canim yorma kendini surekli dinlen allahin izni ile insallah biersey olmax melek bugun nasilsin

Kizlar nerdesiniz... :( kimse yok eskisi gibi girmiyorlar kumral ada ilh heyecan vildanca crazybel nerdesiniz yahuuuuu

aynen canım ya nerde bu hatunlar.aynıyım canım vücudum kırgın yüzüm yanıyo başım ağrıyo.sen nasılsın canım
Jyim cnm bn usuttynmu cnm yoksa melegim kendine iyi vak bnde de yorgunluk var hep bu havalardan jkaynakli bir gun iyi bir gun kotu o yuzden bence

Back