- 16 Ağustos 2013
- 2.295
- 996
- 333
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #3.261
yaaa ben diyodum inanmıyodunuz enerjiye bak diyodunuz.ne oldu ciciiiimmAman bugunde bişey mi içirsem kocaya kız alışmış kudurmustan beterdir demişler doğru çıktı walla bi boşluğa düştüm
Aslında doğrusunu söylemek gerekirse ayh utanıyorum sabahta oldu kizyaaa ben diyodum inanmıyodunuz enerjiye bak diyodunuz.ne oldu ciciiiimmyap kız yap gerçek bak.ben dün de yapamadım acısını çıkarcam bugün.kahve de boşa gitti
evet daha fazla olurmuş sabah duymuştum.aman olsun bi daha nolcakki yani yapıver gitsinAslında doğrusunu söylemek gerekirse ayh utanıyorum sabahta oldu kizsabah iyi olur dedim belki sans daha fazladır diye
Yapmadım bugün test canım sabah yaparım sanırım ben erken yumurtladim o zaman erken hasta olurumevet daha fazla olurmuş sabah duymuştum.aman olsun bi daha nolcakki yani yapıver gitsinbu arada ovu.testlerin ne alemde
inşallah olmazsın.yapınca testi at buraya canım.Yapmadım bugün test canım sabah yaparım sanırım ben erken yumurtladim o zaman erken hasta olurum
kizlar ya ben geldimde yol bana yaramadi kan geldi doktorumu aradim artarsa gel dedi dusurmus olabilirmisim bide cok zayifim ya niye yola ciktin dedi cok uzgunum agliyorum nolur dua edin dusmesin
Atarım canım tabikiinşallah olmazsın.yapınca testi at buraya canım.
Aslında doğrusunu söylemek gerekirse ayh utanıyorum sabahta oldu kizsabah iyi olur dedim belki sans daha fazladır diye
insallah kuzum esim gorevegitti ama bembeyaz oldu garibim ck korkuyoryzAllah yardımcın olsun canım ya Çok üzüldüm gerçekten.. inşallah düşmez canım dualarım seninle..
Canim korkma benim oglumda 8 haftalikken bi sicaklik hissettim zannettim çiş yapiyorum o derece hemen lavaboya kostum bi kanamam vardi gormelidiniz esim banyonun ortasina oturdu gitti ki yani dedi hemen dr aradik gelinbdedi gittigimde kilcal damarlar catlamis birkactane birden onum kanamasiydi cok şükür dinlen yat bol bol sakin tuvalet disinda kalkmakizlar ya ben geldimde yol bana yaramadi kan geldi doktorumu aradim artarsa gel dedi dusurmus olabilirmisim bide cok zayifim ya niye yola ciktin dedi cok uzgunum agliyorum nolur dua edin dusmesin
Hic anlamam benn3 nisanda alınan sonuçlar: fsh 13 E2 92 Lh 4.26 prolaktin 27.32
bugün alınan sonuçlar: fsh 37.17 E2 20den küçük Lh 10.61 prolaktin 81.15
Canim fsh biraz yüksek çıkmış Prolaktin de yüksek gibi LH iyi3 nisanda alınan sonuçlar: fsh 13 E2 92 Lh 4.26 prolaktin 27.32
canım inşallah bişey olmamıştır.yat dinlen dikkat et kendine lüzum olmadıkça ayağa bile kalkma.dualrımız seninle canımkizlar ya ben geldimde yol bana yaramadi kan geldi doktorumu aradim artarsa gel dedi dusurmus olabilirmisim bide cok zayifim ya niye yola ciktin dedi cok uzgunum agliyorum nolur dua edin dusmesin
bu değerler adetin 3.gününe mi ait canım3 nisanda alınan sonuçlar: fsh 13 E2 92 Lh 4.26 prolaktin 27.32
evet bazıları gelmiyor hiç artık.Atarım canım tabiki
Kimse yok bugün vildanca hiç gelmiyor artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?