• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Aman bugunde bişey mi içirsem kocaya kız alışmış kudurmustan beterdir demişler doğru çıktı walla bi boşluğa düştüm :KK70:
yaaa ben diyodum inanmıyodunuz enerjiye bak diyodunuz.ne oldu ciciiiimm:KK70:yap kız yap gerçek bak.ben dün de yapamadım acısını çıkarcam bugün.kahve de boşa gitti:KK48:

yaaa ben diyodum inanmıyodunuz enerjiye bak diyodunuz.ne oldu ciciiiimm:KK70:yap kız yap gerçek bak.ben dün de yapamadım acısını çıkarcam bugün.kahve de boşa gitti:KK48:
Aslında doğrusunu söylemek gerekirse ayh utanıyorum sabahta oldu kiz:KK48: sabah iyi olur dedim belki sans daha fazladır diye :KK70:

kizlar ya ben geldimde yol bana yaramadi kan geldi doktorumu aradim artarsa gel dedi dusurmus olabilirmisim bide cok zayifim ya niye yola ciktin dedi cok uzgunum agliyorum nolur dua edin dusmesin

kızlar iyi akşamlar.. bugün tahlil yaptırdım ve sonuçları paylaşıyorum.. yorumlarınızı bekliyorum..

3 nisanda alınan sonuçlar: fsh 13 E2 92 Lh 4.26 prolaktin 27.32

bugün alınan sonuçlar: fsh 37.17 E2 20den küçük Lh 10.61 prolaktin 81.15

kizlar ya ben geldimde yol bana yaramadi kan geldi doktorumu aradim artarsa gel dedi dusurmus olabilirmisim bide cok zayifim ya niye yola ciktin dedi cok uzgunum agliyorum nolur dua edin dusmesin

Allah yardımcın olsun canım ya Çok üzüldüm gerçekten.. inşallah düşmez canım dualarım seninle..

Canim korkma benim oglumda 8 haftalikken bi sicaklik hissettim zannettim çiş yapiyorum o derece hemen lavaboya kostum bi kanamam vardi gormelidiniz esim banyonun ortasina oturdu gitti ki yani dedi hemen dr aradik gelinbdedi gittigimde kilcal damarlar catlamis birkactane birden onum kanamasiydi cok şükür dinlen yat bol bol sakin tuvalet disinda kalkma

canım inşallah bişey olmamıştır.yat dinlen dikkat et kendine lüzum olmadıkça ayağa bile kalkma.dualrımız seninle canım

Crazy canım inşaallah bişey olmaz
Yalnız kaynanana gitmesen esin görevdeyken hep oraya mi gidiyorsun

Back