- 27 Nisan 2015
- 1.100
- 805
- 73
- 39
- Konu Sahibi Kelebek_10
- #3.221
Yine alindi bizim kızkızlar hayırdır yaaa tatile falan mı çıktınız.siz gelince de ben olmayacam görürsünüz siz özleyin beni ohhh hıh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine alindi bizim kızkızlar hayırdır yaaa tatile falan mı çıktınız.siz gelince de ben olmayacam görürsünüz siz özleyin beni ohhh hıh
zaten yoruldum artık göstermeye çalışmaktan uğraşmıcam olan bana oluyorTabiki Thé balm çok güzel tavsiye ederim
Kuzum erkekler hep öyle benimkinin ailesi bi halt yapmadı bile ama görmezler boosverr
Nasilsin cnmYine alindi bizim kız
Yine alindi bizim kız
kız yazmışya the balmHangi marka cnm
Görmezzzzzzzzzzzzz bosuna ugrasma sen kotu olursun ahhhh ahhhh bende o konuda gicigimmm hayatini yasatamamen gereksiz kişiler yüzündenbiz evlenirken herşeyimizi nerdeyse zorla yaptırdık.şimdi öbür çocuklarına güle oynaya yapıyorlar.benimde gururuma dokundu doğal olarak.neden bu canım.görsün istiyorum görmüyo
bitkisel takıl biraz canım limonlu su iç bol bolHaklisin der ama toz kondurmazlar cnm kafaya takma cnm bosver. Allah gorsun cnm . Bn ilac kullanmaktan sikildim ya off
kız yazmışya the balm
Iyiyim bi oazar yaptim geldim yoruldumNasilsin cnm
öyle yapcam bundan sonra çok yoruldum gerçektenkendi görsün göreceksede sora utansın üzülsün banane.kendimi üzmücem artıkGörmezzzzzzzzzzzzz bosuna ugrasma sen kotu olursun ahhhh ahhhh bende o konuda gicigimmm hayatini yasa
hiiii.ikisi de değil canım.başlı başına bi marka bence öyle biliyorumCanim avonun urunumu yoksa oriflame onu sordun
gratiste falan satılıyoCanim avonun urunumu yoksa oriflame onu sordun
İciyorum cnm bn sana soyle deyim bnm burnum hic akmiyir alerjim var . O yuzden geniz akintisi oluyor ve astina ceviriyor balfsm sokuyorum burnum akmadigi icinde odem ve sinuzut oluduyor burnumda cnmbitkisel takıl biraz canım limonlu su iç bol bol
He kız gratiste satiliyorgratiste falan satılıyo
Anladim cnm.. Koyu kirmizi ruj cok guzel yahiiii.ikisi de değil canım.başlı başına bi marka bence öyle biliyorum
dra mutlaka git canım.ihmal etme.böyle geçmeyecek yoksa.şuna bak taaa ne zamandır hastasın.kaya arasına bitki koysak fosilleşmişti şimdiyeİciyorum cnm bn sana soyle deyim bnm burnum hic akmiyir alerjim var . O yuzden geniz akintisi oluyor ve astina ceviriyor balfsm sokuyorum burnum akmadigi icinde odem ve sinuzut oluduyor burnumda cnm
kesinlikle yaa bordo falan da süper duruyorAnladim cnm.. Koyu kirmizi ruj cok guzel ya
Mat kırmızı çok sexi woooiwwAnladim cnm.. Koyu kirmizi ruj cok guzel ya
bebişten dolayı uyukluyodur belki uyanınca gelirCrazybel nerede acepp