- 16 Ağustos 2013
- 2.295
- 996
- 333
- Konu Sahibi Kelebek_10
- #3.241
aynen.bi de güzel siyah elbiseMat kırmızı çok sexi woooiww
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen.bi de güzel siyah elbiseMat kırmızı çok sexi woooiww
Ben rij sevmiyorum kapaliyim makyaj yapmam pekaynen.bi de güzel siyah elbise
ben bayılırım makyaj yapmaya canımdudak koruyucu sürebilirsin.yada rimel göz kalemi falan.hiç mi yapmıyonBen rij sevmiyorum kapaliyim makyaj yapmam pek
Düğün dernek sadeceben bayılırım makyaj yapmaya canımdudak koruyucu sürebilirsin.yada rimel göz kalemi falan.hiç mi yapmıyon
aslında en güzeli canım.ama benim yüzüm çok solgun hastaymışım gibi duruyor yapmazsam.seviyorum da yapmayı zaten.Düğün dernek sadece
Herkes farkli canim yakistran yakistriyo ama ben yapamiyorum da zaten ama kapatici kullaniyorum dogum lekeleeim gitmedi oglusumdaaslında en güzeli canım.ama benim yüzüm çok solgun hastaymışım gibi duruyor yapmazsam.seviyorum da yapmayı zaten.
ben kapatıcı hiç kullanamıyorum yaa.pudra kullanıyorum onun yerineHerkes farkli canim yakistran yakistriyo ama ben yapamiyorum da zaten ama kapatici kullaniyorum dogum lekeleeim gitmedi oglusumda
Bordo da güzel bulabilirsem alcam bildiğin var mı kizzaynen.bi de güzel siyah elbise
pastelin bordo mat rujları güzel canım bi bak ona dene.Bordo da güzel bulabilirsem alcam bildiğin var mı kizz
flormar da güzelBordo da güzel bulabilirsem alcam bildiğin var mı kizz
ANNELER Gününde indirim var ya o zaman alcamflormar da güzel
aaaa doğru kııızzz hatırlattığın iyi oldu canım bende alacamANNELER Gününde indirim var ya o zaman alcam
bildiğim kadarıyla kullananımız olmadı canım.ama emin değilimkızlaarr aranızda kimler klomen kullandııııııı
Ben kullandım. Canım Ovitrelle iğne de oldum bir sürü kist yaptı ben dekızlaarr aranızda kimler klomen kullandııııııı
Hadi iyisin indirimleri bana sor cicimaaaa doğru kııızzz hatırlattığın iyi oldu canım bende alacam
tamamdır canım.Hadi iyisin indirimleri bana sor cicim
Ya ben skldm action yok bugüntamamdır canım.
ne gibi bir aksiyon kızYa ben skldm action yok bugün
Aman bugunde bişey mi içirsem kocaya kız alışmış kudurmustan beterdir demişler doğru çıktı walla bi boşluğa düştümne gibi bir aksiyon kız