- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
- Konu Sahibi Kelebek_10
- #3.301
Hiçbir ev işi yapmıcam bugün öyle pinekliycemBnde aliskanlik cnm cok erken kalkiyorum bn aslinda iyi oluyor e napiyon bakim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiçbir ev işi yapmıcam bugün öyle pinekliycemBnde aliskanlik cnm cok erken kalkiyorum bn aslinda iyi oluyor e napiyon bakim
Bnmde cnm istemiyoerHiçbir ev işi yapmıcam bugün öyle pinekliycem
tmam kuzumat kafandan o düşünceyiiii
niyr kuzum benimkide tehlikede doktor geri don dio yanima grl dio ama daha ck artarsa kanamam korkuyrm dinlenmek istyrmah canım siz açarsınız inşlh o topiği hamişler gelir topiklerinize benim bebiş hayallerim bir süreliğine askıya alındı ne yazıkki.....
kanamam var okuyabilir miyim canim dus alcak halimde yok gelio arada cunku gidip alip okuyayim hemen bozulmadanDua et üzülme alan o veren o senin imtiahanin olabilir sakin agzindan kalbinden neden diye bisoz cikarma bol dua bol dua ve YA ALLAH YA RAHMAN YA RAHIM YA KAVİ YA KADİR DE 70 KERE OKU BUNU NE EKSIK NE FAZLA 70 KERE SONRA ICINDEN GECENI SOYLE TEKRAR BASLA
aynen kuzum anlamiyolar hemen elestiriyolar cok nazli cok zayif ondan bole zayif olmazsa tutunur bise yemiyo fln diyolar kimse demiyo nasi aci cekiyoSenin derdin onlara gore su şırıltısı kuzim aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar bosver sıkma kendini
kanamam var okuyabilir miyim canim dus alcak halimde yok gelio arada cunku gidip alip okuyayim hemen bozulmadan
Cok mi kanaman var cnm allahim buyuktur insallah bebisin seninle kalirkanamam var okuyabilir miyim canim dus alcak halimde yok gelio arada cunku gidip alip okuyayim hemen bozulmadan
o
aynen kuzum anlamiyolar hemen elestiriyolar cok nazli cok zayif ondan bole zayif olmazsa tutunur bise yemiyo fln diyolar kimse demiyo nasi aci cekiyo
O dua canim ayet degil okuyabilrisin hem senin kanaman özür kanina giriyo namaz bile kilabilirsinkanamam var okuyabilir miyim canim dus alcak halimde yok gelio arada cunku gidip alip okuyayim hemen bozulmadan
esim anneme getirdi bebegim o daha iyi bakar dedi evt doktorda kizdi ama esim ben seni evde yanliz birakamam dedi isinide birakamayacagi icin mecbur gidecektik dusurursem betahcg duser mi bebegim gidip vereyim doktor dedi geri don kanaman artarsa yanima gel ama ben gitmek istemiyorrum bidaha yola cikamam suanDokroruna sormasan nie uzun yola ciktin cnm insallah birsey olnaz bebegin seninledir doktor gel filan demedi mi ilac fikan verirdi. Kan cok mu gwldi az mi az geldiyseckorkma cnm kayinvalidene yakin hastane varsa bi kadin dogumcuya git ve kan testi verdi beta hcg dne baktir
Evet deseydin nazliyim deseydin ne cekiyor millet onlarin konusmasina bako
aynen kuzum anlamiyolar hemen elestiriyolar cok nazli cok zayif ondan bole zayif olmazsa tutunur bise yemiyo fln diyolar kimse demiyo nasi aci cekiyo
s dune gore iyiym bitanem sen naslsnGunaydin kizlar nasilsiniz bugun crazybel nasil oldun cnm
Cikma istersen en yakin kadin dogum acile git ultrasonda bakarlar alttan muayene olma amaesim anneme getirdi bebegim o daha iyi bakar dedi evt doktorda kizdi ama esim ben seni evde yanliz birakamam dedi isinide birakamayacagi icin mecbur gidecektik dusurursem betahcg duser mi bebegim gidip vereyim doktor dedi geri don kanaman artarsa yanima gel ama ben gitmek istemiyorrum bidaha yola cikamam suan
Ewet dusuk olursa beta degerin duser cnm keske anneni getirseydi size tatlim bugun cuma dua et allahim bu gunun hurmetine duani kabul edet insallah bebegin seninledir insallahesim anneme getirdi bebegim o daha iyi bakar dedi evt doktorda kizdi ama esim ben seni evde yanliz birakamam dedi isinide birakamayacagi icin mecbur gidecektik dusurursem betahcg duser mi bebegim gidip vereyim doktor dedi geri don kanaman artarsa yanima gel ama ben gitmek istemiyorrum bidaha yola cikamam suan
fsh yüksek canım prolaktinde yüksek.bunları düşürmek için ilaç verecektir dr.ama başka bi hastanede bi daha yaptır bu testleri tek hastaneyle sınırlı kalma bence.benim fsh 13 çıkmıştı.başka bi dra gittim mümkün değil dedi tekrar test yapacak.üstelik adetleerim düzenli dr yanlış bu değerler dedi.senin adetlerin düzenli mievet cnm 3. güne ait
gercekten mi mambiam rahatladim kendimi suclu hissediyodumSen onlara bakma kuzum zayiflikla ne alakasi var hatta zayif olmak daha iyi derler kilo her yerde yag vardir
s dune gore iyiym bitanem sen naslsn
tamam canim cok sagolO dua canim ayet degil okuyabilrisin hem senin kanaman özür kanina giriyo namaz bile kilabilirsin
ben de çok yoruldum yaaa dünü de değerlendiremedik.2 gündür niyetlenip boş geçiyozDun eeken uyumusum xnm okul xok yordu bni
canım nasılsın inşallah çok daha iyi olacaksın dinlen bolcatamam canim cok sagol