• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Canim korkma benim oglumda 8 haftalikken bi sicaklik hissettim zannettim çiş yapiyorum o derece hemen lavaboya kostum bi kanamam vardi gormelidiniz esim banyonun ortasina oturdu gitti ki yani dedi hemen dr aradik gelinbdedi gittigimde kilcal damarlar catlamis birkactane birden onum kanamasiydi cok şükür dinlen yat bol bol sakin tuvalet disinda kalkma
gercekte mi canim cok gecmis olsun rahatladim bebegim olmesin nolur cok uzuluyorum

Crazy canım inşaallah bişey olmaz
Yalnız kaynanana gitmesen esin görevdeyken hep oraya mi gidiyorsun
anneme birakti gitmeden beni canim kaynanamdan aldi annen daha iyi bakar dedi kaynanamda aramis simdi kacrtin bizden diyo ama onu unursayamam bebegime bise olmasinda millet ne diyosa desin

ne demek k

uzum hepimiz hammis olcaz ve topic acicaz hammisler die taktiklo jammisler die acariz ilk heyecanim kurar yine ben hep sizinleym dualarm sizinle
ah canım siz açarsınız inşlh o topiği hamişler gelir topiklerinize benim bebiş hayallerim bir süreliğine askıya alındı ne yazıkki.....

gercekte mi canim cok gecmis olsun rahatladim bebegim olmesin nolur cok uzuluyorum
Dua et üzülme alan o veren o senin imtiahanin olabilir sakin agzindan kalbinden neden diye bisoz cikarma bol dua bol dua ve YA ALLAH YA RAHMAN YA RAHIM YA KAVİ YA KADİR DE 70 KERE OKU BUNU NE EKSIK NE FAZLA 70 KERE SONRA ICINDEN GECENI SOYLE TEKRAR BASLA

anneme birakti gitmeden beni canim kaynanamdan aldi annen daha iyi bakar dedi kaynanamda aramis simdi kacrtin bizden diyo ama onu unursayamam bebegime bise olmasinda millet ne diyosa desin
Senin derdin onlara gore su şırıltısı kuzim aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar bosver sıkma kendini

kızlar iyi akşamlar.. bugün tahlil yaptırdım ve sonuçları paylaşıyorum.. yorumlarınızı bekliyorum..
Dokroruna sormasan nie uzun yola ciktin cnm insallah birsey olnaz bebegin seninledir doktor gel filan demedi mi ilac fikan verirdi. Kan cok mu gwldi az mi az geldiyseckorkma cnm kayinvalidene yakin hastane varsa bi kadin dogumcuya git ve kan testi verdi beta hcg dne baktir

Back