- 16 Ağustos 2013
- 2.295
- 996
- 333
- Konu Sahibi Kelebek_10
- #3.201
ben de gittim imza atıp geldim.ilk gün görevliydim.ayy sorular açıklanmıştır dimiii dur bi bakıp geliyimEt cnm et :)) yeni feldim ewe sinavdan dolayi giremedim xnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de gittim imza atıp geldim.ilk gün görevliydim.ayy sorular açıklanmıştır dimiii dur bi bakıp geliyimEt cnm et :)) yeni feldim ewe sinavdan dolayi giremedim xnm
:)) Naz yapacaktin yani yakisir arkadasona :))bi
yere gitmiyom kıss burdayım. kendimi özletecektim size
Ewet cnm biz baktik cnmben de gittim imza atıp geldim.ilk gün görevliydim.ayy sorular açıklanmıştır dimiii dur bi bakıp geliyim
İyu yapmissin cnm ohh yapin alisveris:))Biz alisveristeyiz kızlar şimdi kocişi kendi haline bıraktım size bi bakiyim dedim
dün yapamadık biraz atıştık canım.bugün de test daha silik.silikleşince mi çatlıyo koyu olunca mı canım?Sn naptin uyguladin mi crazy teknigini
Siliklesince catliyor cnm iki cizgi nin biri gozukmeyene kadst dene cnmdün yapamadık biraz atıştık canım.bugün de test daha silik.silikleşince mi çatlıyo koyu olunca mı canım?
ooohh ne güzel gez bol bol. bana da kırmısı ruj lazım bi alıver bacı.şaka bi yana gez dağıt kafanıBiz alisveristeyiz kızlar şimdi kocişi kendi haline bıraktım size bi bakiyim dedim
Nie atistiniz cnmdün yapamadık biraz atıştık canım.bugün de test daha silik.silikleşince mi çatlıyo koyu olunca mı canım?
tamam canım.canım ilaç alırsan da dra söyle hamilelerin kullanabileceği ilaçlar oluyor ondan versinSiliklesince catliyor cnm iki cizgi nin biri gozukmeyene kadst dene cnm
tamamen gereksiz kişiler yüzündenbiz evlenirken herşeyimizi nerdeyse zorla yaptırdık.şimdi öbür çocuklarına güle oynaya yapıyorlar.benimde gururuma dokundu doğal olarak.neden bu canım.görsün istiyorum görmüyoNie atistiniz cnm
Demi doktora gideyim cnm burnumdan arada kotu koku geliyor ama sadece bn aliyorumtamam canım.canım ilaç alırsan da dra söyle hamilelerin kullanabileceği ilaçlar oluyor ondan versin
tamamen gereksiz kişiler yüzündenbiz evlenirken herşeyimizi nerdeyse zorla yaptırdık.şimdi öbür çocuklarına güle oynaya yapıyorlar.benimde gururuma dokundu doğal olarak.neden bu canım.görsün istiyorum görmüyo
evet canım git.ama dediğim gibi hamişlere verdikleri ilaçtan versinDemi doktora gideyim cnm burnumdan arada kotu koku geliyor ama sadece bn aliyorum
ooohh ne güzel gez bol bol. bana da kırmısı ruj lazım bi alıver bacı.şaka bi yana gez dağıt kafanı
aynen öyle işte bir şey yapmıyor.insan bi tepki koymaz mı yaa.ben kız halimle tepki gösterirdim yaniüzülüyorum yaa bunları hak edecek bir şey yapmadım ki benAllah'a havale ediyorum onları.eşime de Allah akıl versin inşallah da görsünCnm aynisi bizde de oldu esin goruyordur ama sana belli etmiyordur emin ol. Bizde bu konudan dolayi cok tartistik haklisin dedibhep ams hicbir sey de yapmiyor takma kafaya cnm bn artik oyle yapiyom
Haklisin der ama toz kondurmazlar cnm kafaya takma cnm bosver. Allah gorsun cnm . Bn ilac kullanmaktan sikildim ya offaynen öyle işte bir şey yapmıyor.insan bi tepki koymaz mı yaa.ben kız halimle tepki gösterirdim yaniüzülüyorum yaa bunları hak edecek bir şey yapmadım ki benAllah'a havale ediyorum onları.eşime de Allah akıl versin inşallah da görsün
Tabiki Thé balm çok güzel tavsiye ederim
Kuzum erkekler hep öyle benimkinin ailesi bi halt yapmadı bile ama görmezler boosverr