• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Cok uykum geldi bnm kbb icin doktora gitsemmiki ck kararsiz kaldim gidonce yine ilac yine bebege erteleyecem halen burnum tikaliyor kokul almiyorum bu seferde korkuyorim ya gecmezse hamile kalinca daha cok artarss offff ne yapacam bilmiyorum kizlar bi fikir verin

Cnm aynisi bizde de oldu esin goruyordur ama sana belli etmiyordur emin ol. Bizde bu konudan dolayi cok tartistik haklisin dedibhep ams hicbir sey de yapmiyor takma kafaya cnm bn artik oyle yapiyom
tamamen gereksiz kişiler yüzünden:KK11:biz evlenirken herşeyimizi nerdeyse zorla yaptırdık.şimdi öbür çocuklarına güle oynaya yapıyorlar.benimde gururuma dokundu doğal olarak.neden bu canım.görsün istiyorum görmüyo:KK11:

Cnm aynisi bizde de oldu esin goruyordur ama sana belli etmiyordur emin ol. Bizde bu konudan dolayi cok tartistik haklisin dedibhep ams hicbir sey de yapmiyor takma kafaya cnm bn artik oyle yapiyom
aynen öyle işte bir şey yapmıyor.insan bi tepki koymaz mı yaa.ben kız halimle tepki gösterirdim yani:KK11:üzülüyorum yaa bunları hak edecek bir şey yapmadım ki ben:KK42:Allah'a havale ediyorum onları.eşime de Allah akıl versin inşallah da görsün

Tabiki Thé balm çok güzel tavsiye ederim
Kuzum erkekler hep öyle benimkinin ailesi bi halt yapmadı bile ama görmezler boosverr

aynen öyle işte bir şey yapmıyor.insan bi tepki koymaz mı yaa.ben kız halimle tepki gösterirdim yani:KK11:üzülüyorum yaa bunları hak edecek bir şey yapmadım ki ben:KK42:Allah'a havale ediyorum onları.eşime de Allah akıl versin inşallah da görsün
Haklisin der ama toz kondurmazlar cnm kafaya takma cnm bosver. Allah gorsun cnm . Bn ilac kullanmaktan sikildim ya off

Back