• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

inşallah tutmuştur canım.o kadar kahve yaptım içirdim.ama maalesef tartıştık bi konu yüzünden sonra da benim canım istemedi.umarım önceki günden spermler kalmıştır.:110:
Yaaa bu nedir yaaa hepsi bi tuhaflasti yaa herkes tartisyor neden ki

27melek: 11 mayis beklemede:nazar:
Svgrcn:15 mayis beklemede:nazar:
Kumralada:16 mayis beklemede:nazar:
Diger kizlar batlari yazin boylece bekleyelim guncelleyelim

Kızlar adet oldum yavas yavas gelmeye basladi sasirmadim acikcasi bekliyordum zaten bu ay doktora gitmeyi dusunmuyorum sogan kurunu denicem bide inofolic alicam sadece ne zor islermis her ay duzenli adet olsam isim daha kolay olucak ama boyle cok yipratici adet olamamak bosa giden 2 yil zaman su gibi akip gidiyor

Kızlar adet oldum yavas yavas gelmeye basladi sasirmadim acikcasi bekliyordum zaten bu ay doktora gitmeyi dusunmuyorum sogan kurunu denicem bide inofolic alicam sadece ne zor islermis her ay duzenli adet olsam isim daha kolay olucak ama boyle cok yipratici adet olamamak bosa giden 2 yil zaman su gibi akip gidiyor
Zamani var demekki canim hakkimizda Hayirlisi ayni durumdayız uzulme

canım üzülme biliyorum çok zor ama hayırlısı olsun.sen elinden geleni yapıyorsun gerisi kısmet.soğan kürünü uygula bencede.ben içiyorum 12 gündür 3 günüm kaldı bitmesine.tadı kötü ama dayanılabilir

kızlar hayırdır yaaa tatile falan mı çıktınız.siz gelince de ben olmayacam görürsünüz siz özleyin beni ohhh hıh:63:

Back