- Konu Sahibi Kelebek_10
- #3.161
Baslayacam cnm mayis bizim ayimiz olur insallahInsaallah canım hadi sende hayirlisiyla başla canım pazar günü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baslayacam cnm mayis bizim ayimiz olur insallahInsaallah canım hadi sende hayirlisiyla başla canım pazar günü
haaa sen onu diyon.yok kıızz hakkını yemiyim şimdi gıkını çıkarmıyor canım benim yaaGenelde erkek ister bayan yok der bebeklerdrn dolayi biz der olduk onlara :)
inşallah canımBaslayacam cnm mayis bizim ayimiz olur insallah
Ben de yea... surekli kosturma. Agir kaldirma. Stres. Yorgunluk. Uykusuzluk. Sigara hepsi bende...Ondan mıdır bilmiyorum ki :)))) millet korundugu halde hamile anacimm. Ben çok oynar zıplar hızlı hareket ederim tosuncuklarim ondan mi durrmuyo yerinde :))))
Ben de yea... surekli kosturma. Agir kaldirma. Stres. Yorgunluk. Uykusuzluk. Sigara hepsi bende...
genel olarak sehir yasaminin uzerimizdeki stresinin sonucu bunlar malesefHic birşey yapmadigim halde hep yorgunum hep halsizim ne olacak benim halim :))))
Hadi insallah ise yaramistir :)Günaydın kızlar ...
Crazy tekniği başarıyla tamamlanmistir
Canim kan testi yaptir sana belki idrarda cikmiyordurGünaydın kizlar benim silik çizgiler adet gunu sabah yaptigim testte kayboldu:) negatif ama hala adet yok bugun 2. Gun klomen kullandim gununde olmam lazimdi ama sanirim artik ilacda isebyaramiyor doktot pkonun cok şiddetli olduğunu soylemisti bugunde ruyamda bebek magazasi goruyorum sonra evin yoluni kaybettim yokus tirmaniyordum cok zorlaniyordum evi bulamadim sanirim pek kolay olmayacak benim icin bebek mevzusu
InsaallahHa
Hadi insallah ise yaramistir :)
genel olarak sehir yasaminin uzerimizdeki stresinin sonucu bunlar malesef
çalışmalara devam canım bat 11 mayıs senin?Kizlaaaaaar... haber var mi haber... biz bu ayin calismalarina basladik... sezonu actik sizden ne haber ?
biraz daha bekle kan testi yaptır canımGünaydın kizlar benim silik çizgiler adet gunu sabah yaptigim testte kayboldu:) negatif ama hala adet yok bugun 2. Gun klomen kullandim gununde olmam lazimdi ama sanirim artik ilacda isebyaramiyor doktot pkonun cok şiddetli olduğunu soylemisti bugunde ruyamda bebek magazasi goruyorum sonra evin yoluni kaybettim yokus tirmaniyordum cok zorlaniyordum evi bulamadim sanirim pek kolay olmayacak benim icin bebek mevzusu
inşallah tutmuştur canım.o kadar kahve yaptım içirdim.ama maalesef tartıştık bi konu yüzünden sonra da benim canım istemedi.umarım önceki günden spermler kalmıştır.Insaallah
Kız tartışacak zaman mi yapıp sonra tartissaydin benim bat 16 mayisinşallah tutmuştur canım.o kadar kahve yaptım içirdim.ama maalesef tartıştık bi konu yüzünden sonra da benim canım istemedi.umarım önceki günden spermler kalmıştır.
aa canım erken yumurtlamışsın o zaman sen dimi.bugün yapsak fayda eder mi acabaamaaaan ne biliyim işte sonra yanaştı ama benim canım istemedi yapmadım. şu başka insanlar yüzünden tartışıyoruzya deli oluyorum.Kız tartışacak zaman mi yapıp sonra tartissaydin benim bat 16 mayis