- 16 Ağustos 2013
- 2.295
- 996
- 333
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #3.021
bende tam ağrı gibi değilde arkaya baskı oluyomuş gibi oluyo.ama gayet iyi benceayy crazybel taktigi olmus ismi esim duysa yakar benibuarada soruyorum taktik nasil gidiyo siz ne hissedionuz caniniz ck aciyo mu bide esiniz cok seviyo mu benim esimin hosuna gidiodu bagimlilik yapti :))) ben istemiyorum hatta dokundurmyrm kendmi cnku cok aci cekiyorum kasiklarm fln midem bulanio..aslinda esim doktorun iliskiye girebilrsnz dedgndeki oley be butun kontrl boyunca binu bekledm demesineragmen kardes kardes yasiyorum:))))
inşallah canım ya.benimki de daha da silikleşti bugün ya demekki dün çatladı dimi ya da hiç çatlamadıEki Görüntüle 1511649 kizlar hamileligimi en erken ogrrndigim ovulasyon testi bu ay belki isinize yarar fiye yukledim hic bole koyu olmamsti adetimede vardi yani bole olunca suphelendim benim hic bole koyu olmamisti t daha koyu ins hayirli haberlerinizi alirim bu ay cok dua edyrm ben hep bu topicteym
Catlamis galiba canin degerlendirmelere devamEki Görüntüle 1511726 Ne diyosunuz kızlar sizce dün mu oldu çatlama.
hımm tamam canım inşallah çatlamıştır.bu ay çok yorucu oldu yaaCatlamis galiba canin degerlendirmelere devam
Benimki hic yorucu olmadi maalesef buay olmadi hic esimle gicigizhımm tamam canım inşallah çatlamıştır.bu ay çok yorucu oldu yaa
olacağı varsa tek ilişkiyle de oluyor canım.kısmet o yüzden umutsuz olmaBenimki hic yorucu olmadi maalesef buay olmadi hic esimle gicigiz
Cok kizginim olasilik bile vermeyecem arkadasimolacağı varsa tek ilişkiyle de oluyor canım.kısmet o yüzden umutsuz olma
aaa neden canım yaa niye kızdın bu kadarCok kizginim olasilik bile vermeyecem arkadasim
Erkekler cok ruhsuz insanlar ya butun bi cileyi buz cekiyoruz ama adamlar nasilda yükünü yuksege yigiyo cok diretiyormusun bebek konusunda canimaaa neden canım yaa niye kızdın bu kadar
yok canım diretmiyorum ikimizde çok istiyoruz çünkü.ama diretmek durumunda kalsam bozulurdum kırılırdım üzülürdüm yaa yapmak istemezdim.çünkü ben karşıdan ilgi göremediğim an soğuyorum herşeyden.baksana burda bile öyleyim hemen küsüyorumErkekler cok ruhsuz insanlar ya butun bi cileyi buz cekiyoruz ama adamlar nasilda yükünü yuksege yigiyo cok diretiyormusun bebek konusunda canim
Bu yuzden hic icimden gelmiyo arkadasim Hayirlisi artik bi tatil yapayim hic takmayacamyok canım diretmiyorum ikimizde çok istiyoruz çünkü.ama diretmek durumunda kalsam bozulurdum kırılırdım üzülürdüm yaa yapmak istemezdim.çünkü ben karşıdan ilgi göremediğim an soğuyorum herşeyden.baksana burda bile öyleyim hemen küsüyorum
hayırlısı olsun canım kafanı takma hiçbir şeye.benim de tatile çoookk ihtiyacım var yaa.Bu yuzden hic icimden gelmiyo arkadasim Hayirlisi artik bi tatil yapayim hic takmayacam
Aynen yaa bi dagitmamiz lazimmmhayırlısı olsun canım kafanı takma hiçbir şeye.benim de tatile çoookk ihtiyacım var yaa.
kesinlikle canım.tatile kadar kendimi kitaplara verdim.iyi geliyor okumak düşünmüyor insan fazla.bugün yeni kitaplarım gelecek inşallah sabırsızlıkla bekliyorum.Aynen yaa bi dagitmamiz lazimmm
Ne okuyorsun?? sende mi egitimcimisinkesinlikle canım.tatile kadar kendimi kitaplara verdim.iyi geliyor okumak düşünmüyor insan fazla.bugün yeni kitaplarım gelecek inşallah sabırsızlıkla bekliyorum.
evet canım öğretmenim.roman seviyorum ben Sarah Jio'nun kitaplarını sipariş verdim.güzel kitaplara benziyorNe okuyorsun?? sende mi egitimcimisin
Bende daha cok cocuk kitaplari okuyorum pedegog adem gunesin kitaplarini takip ediyorum bi oglum varevet canım öğretmenim.roman seviyorum ben Sarah Jio'nun kitaplarını sipariş verdim.güzel kitaplara benziyor
Allah bağışlasın canım.darısı başıma inşallah.ne güzel kitap okumak gerçekten çok farklı güzel bir şey yaBende daha cok cocuk kitaplari okuyorum pedegog adem gunesin kitaplarini takip ediyorum bi oglum var
ben crazy taktiğini anlamadım desemAllah bağışlasın canım.darısı başıma inşallah.ne güzel kitap okumak gerçekten çok farklı güzel bir şey ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?