kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

günayydın canlarımm nasılsınız dün akşamdan bu yana ben bugün çok geç uyandım eşimde evde geç kahvaltı ettik ohh keyif yaptık valla o yüzden geç girebildim foruma ya kızlar bu bit pazarı nedir ya ben pek bişey anlayamadım havada yağmurlu çıkıp dolaşamıyoruz eve tıkıldık

adet sancimla ugrasiyorym gulum ya bu ay ovulaston teti yapsam mi diorm siz ne dersiniz
adet sancın mı var adetinin kaçıncı günündesin ki bence ovu testi yapmalısın bende yarın başlayacağım Allahın izniyle yapmaya geçen ay 2 gün geç yumurtladım mesela daha düzenli bir hesaplama yapabiliyorum bu sayede

adetimn 2.gunu camim benim hep sancim var pkoluym bilmiorm canim ovulasyon testi ise yarar miki esime al diyecem simdi tutmazsa buda tutmadi diecek nisanda brnim dogum gunum Allahimin bana minis bi hediyesi olur mu beni annelige layik gorur mu

p
ewet cnm ya herkesde var belki çıkartabilsek hamile kalacağız aslında kendimize uğraş bulsak
napsakki ben ogretmenom aslinda atanamadm kafami takcak com seyim var aslnda insan evde olunca sacma seyler dusunuyo canim aklimdan cikmio niyeysr bebis

adetimn 2.gunu camim benim hep sancim var pkoluym bilmiorm canim ovulasyon testi ise yarar miki esime al diyecem simdi tutmazsa buda tutmadi diecek nisanda brnim dogum gunum Allahimin bana minis bi hediyesi olur mu beni annelige layik gorur mu
inşallah görür cnm bence al dene sonuçta yumurta oluşuyor gözükür al cnmv inşallah doğum gününde rabbim sana hediye olarak bebeğini verir

inşlh canım niye layık görmesin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…