kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

böyle

böyle insanlara sinir oluyorum insallah tez zamanda bebeğin olur cnm
Amin canım cahil insan işte bide eltimin bebeğini severken dedi böyle boğazım düğümlendi gözlerim doldu benim salak kocama soyledm hiç bişey soyleyemedi vicdansz kadin

terbiyesiz kadın cahil insandan korkacan cnm haddini bilmiyorlar
Ya bide söyleme tarzı vardır hani düşünüyo musun bilmm ne ben onlara bile tahammül edemiyorum inan artık herkesin hamilesin yok uyudun yok göğsün büyüdü demesinden bıktım yok düşünmüyorum bebek diyorum artik

hakkınızda hyırlısı ne ise allahım onu nasip etsin inşallah bn hepiniz için dua eedecem kızlar

bende öyle diyorum canım olmuyor bebeğim diyorum lafı ağızlarına tıkıyorum

Kocam ne dese beğenirsiniz ben bişey diyemiyom onu kaybederm diye ulen hayvan bize yapmadığını bırakmadı kadın hala ne diyo bende dedm beni kaybedyosn haberin yok
Allah im ya Allah sabır versin. Bizimkiler de dengesiz ama ben hiç ağzını kapatmiyorum hepsine cevabimi veriyorum. Yoksa ezmeye çalışıyorlar.Soyle söyliyim biz evlendik ertesi gün eşimi cagirdilar gel diye gitmedi seni o kadın bırakmıyor dediler bu ufak bi örnek.

Ay canim ben anlatsam varya neler neler ben evin içine gttm ve bizi 2 ay sonra kovdular evden yani beni hiç bi Günahım yokken kocama ayrıl dediler neler neler köpek gibi geldi ve şimdi annemlere yakın bi yerde oturym iyiki kovmuslar kurtulmsm hepsinden iyy hatrladm ca tüylerim diken diken oluyo valla

Pesss yani...Bosver oylelerini kudursunlar durduklari yerde...Ayrica bu bebek mevzubda kotu niyetle canimi yakmak isteyenler icin icinden diorum ki dertleri yok milletin cocuk okayiyla ugrasiokar rabbim bi dert verir kendi dertleriyle ugrasmaktan bizke ugrasmaya vakit bulamazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…