-
- Konu Sahibi Kelebek_10
bnm bi arkadaşımda öyle oldu bebek istediğinden beri sürekli adeti geçikti ve hamile kaldıstrestendir yada pko falan olabiliri canım doktora gittin mi
inşallah kalırsında buna gerek kalmaz cnnmbu ay da olmazsa hormon testi yaptırcam...doktor ultrasonda her şey normal demişti
öyle tabiki düşünsene vücut hiç alışık olmadığı şeylerle karşılaşıyor spermler dalıyor rahime bir anda yavaş yavaş olacak inşlhvücut kendini gebeliğe hazırlıyo diyenler var bana pek mantıklı gelmedi ama
canım bende kullandım geçen ay illaki ovulasyonla hamile kalacaksın diye birşey yok stresi azaltmak gerekben gecen ay ovulasyon testi kullandım çift çizgiyi de yakaladım o günlerde ilişki de oldu ama bişey olmadıııı
Canımmm inşallahhh...arkadaşının kaç ayda olmuştu pekiibnm bi arkadaşımda öyle oldu bebek istediğinden beri sürekli adeti geçikti ve hamile kaldı
Kızlar selâmün aleyküm. Bugün hsg den sonra 3. Gunum ağrım var biraz umarım geçer. Isim misin yok buralarda misin canım bişey soracaktım. Bende çiko var bugün kanamam çamur gibiydi sende de oldu mu böyle bişey[/Q
a.s cnm belki kistin eriyordur. doktorunla konuştun mu cnm
Yok canım aramadim hsg kistin eritir mi kia.s cnm belki kistin eriyordur. doktorunla konuştun mu cnm
bilmiyorum canım inşallah öyledir.... bence bi doktoru ara sor cnm rengi nasıl pekiYok canım aramadim hsg kistin eritir mi ki
Canim Afedersin ama böyle kahverengi toz gibi biseybilmiyorum canım inşallah öyledir.... bence bi doktoru ara sor cnm rengi nasıl peki
anladım cnm inşallah kistin eriyordur cnmCanim Afedersin ama böyle kahverengi toz gibi bisey