kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Ayy canım benim kader arkadaşım. Rabbim görüyor olanları yuva yıkmak ne kadar kötü bişey. Allah böyle insanların şerrinden korusun inşallah. Bana da ayıracak sizi dediler sanırım basariyorlar

Ayy canım benim kader arkadaşım. Rabbim görüyor olanları yuva yıkmak ne kadar kötü bişey. Allah böyle insanların şerrinden korusun inşallah. Bana da ayıracak sizi dediler sanırım basariyorlar
inadına sarıl kocana senden daha iyisinimi bulacaklar kocanada kendinede yazık etme

Hayır seviyorsan onlara sakin meydan verme ve kocana onları Kötüleme bırak o kendi görsün yuva yıkmak kolay yapması zordur allahım kimseye yasatmasn

Allah yardımcımız olsun. Herkes yaptıklarının karşılığını alacak.

Hayır seviyorsan onlara sakin meydan verme ve kocana onları Kötüleme bırak o kendi görsün yuva yıkmak kolay yapması zordur allahım kimseye yasatmasn
Benim Koca görüyor evet haklısın diyor çok yanlış yaptılar diyor mesafe koyalım diyor oraya bi gidiyor adam 180 derece donmus

Bırak öyle olsun görmezden gel duymazdan gel aynısı bende de var ben hiç bişey demiyorum inan ki artık ne ugrascm ya Allah görsün catlasinlar patlasnlar bide erkekler anne abla konusunda çok fazla hassas oluyorlar evlendikten sonra sen bi laf söyle hemen düşman kesilir sana ama onlar desin hiic bişey diyemez :)

Ben kendi hallerine bıraktım. Konuşmuyorum ve gitmiyorum.

esimsorun yapiyo bende uzuluyorum canim Allah nasio eder sana insaallah banda isteyen herkese..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…