- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
-
- Konu Sahibi Kelebek_10
Ayy canım benim kader arkadaşım. Rabbim görüyor olanları yuva yıkmak ne kadar kötü bişey. Allah böyle insanların şerrinden korusun inşallah. Bana da ayıracak sizi dediler sanırım basariyorlarAy canim ben anlatsam varya neler neler ben evin içine gttm ve bizi 2 ay sonra kovdular evden yani beni hiç bi Günahım yokken kocama ayrıl dediler neler neler köpek gibi geldi ve şimdi annemlere yakın bi yerde oturym iyiki kovmuslar kurtulmsm hepsinden iyy hatrladm ca tüylerim diken diken oluyo valla
ayy bende bu ay çok umutluyum ama sebebini bilmiyorum kızlarrBilmiyorum neden ama umitliyim ben bu ay kızlar :))
inadına sarıl kocana senden daha iyisinimi bulacaklar kocanada kendinede yazık etmeAyy canım benim kader arkadaşım. Rabbim görüyor olanları yuva yıkmak ne kadar kötü bişey. Allah böyle insanların şerrinden korusun inşallah. Bana da ayıracak sizi dediler sanırım basariyorlar
Hayır seviyorsan onlara sakin meydan verme ve kocana onları Kötüleme bırak o kendi görsün yuva yıkmak kolay yapması zordur allahım kimseye yasatmasnAyy canım benim kader arkadaşım. Rabbim görüyor olanları yuva yıkmak ne kadar kötü bişey. Allah böyle insanların şerrinden korusun inşallah. Bana da ayıracak sizi dediler sanırım basariyorlar
Cekildm cnm ayni zamanda yumurtamda catlamiyir inu eritmek icin d.kontrol hapi falan kullandm klomen kullandm igne oldm bekliyormCanim hsg çekildim mi tüplerin baktım sonra klomen kullan derim en son gittiğim doktor öyle soyledi
Allah yardımcımız olsun. Herkes yaptıklarının karşılığını alacak.Pesss yani...Bosver oylelerini kudursunlar durduklari yerde...Ayrica bu bebek mevzubda kotu niyetle canimi yakmak isteyenler icin icinden diorum ki dertleri yok milletin cocuk okayiyla ugrasiokar rabbim bi dert verir kendi dertleriyle ugrasmaktan bizke ugrasmaya vakit bulamazlar
Benim Koca görüyor evet haklısın diyor çok yanlış yaptılar diyor mesafe koyalım diyor oraya bi gidiyor adam 180 derece donmusHayır seviyorsan onlara sakin meydan verme ve kocana onları Kötüleme bırak o kendi görsün yuva yıkmak kolay yapması zordur allahım kimseye yasatmasn
Canim sen kur dene bakalım olur Allah ın izniyle... Tüpte açık más. Hormonlar da normalse Rabbim zamanı gelince verirCekildm cnm ayni zamanda yumurtamda catlamiyir inu eritmek icin d.kontrol hapi falan kullandm klomen kullandm igne oldm bekliyorm
Aynen cnm...Ne oldm demeyip ne olacagm demeli insan...Bizi olmayan evlatla sınıyo rabbim onlarida olan evlatlariyla sınarsa felegi sasar o haddini bilmezlernAllah yardımcımız olsun. Herkes yaptıklarının karşılığını alacak.
Ben kendi hallerine bıraktım. Konuşmuyorum ve gitmiyorum.Bırak öyle olsun görmezden gel duymazdan gel aynısı bende de var ben hiç bişey demiyorum inan ki artık ne ugrascm ya Allah görsün catlasinlar patlasnlar bide erkekler anne abla konusunda çok fazla hassas oluyorlar evlendikten sonra sen bi laf söyle hemen düşman kesilir sana ama onlar desin hiic bişey diyemez :)
esimsorun yapiyo bende uzuluyorum canim Allah nasio eder sana insaallah banda isteyen herkese..inşallah olur canım.çok güzel bir duygu ben yıllarca ugrastım ümidi kestiğim anda geldi kızım.allah ızun ömürler versin.
Kısmet cnım benimde öyle cok oldu her seferinde hayal kırıklığı artık düşünmüyorum hayalde kurmuyorum.
bende pkoluyun ve 7 yıl bitiyor evleneli birçok deneme her ay bekleme olmaı olmadı olmadı o yüzden 2 ay hiçbirşey 1 yıl olmazsa sorun takma kafana.
Merak etme olur allahın izniyle.tabii olduktan sonra konusmak kolay oluyor.o xamankı ruh halim fenaydı benimde ama geöicek bu günleresimsorun yapiyo bende uzuluyorum canim Allah nasio eder sana insaallah banda isteyen herkese..
Ben iyiyim çok şükür kızımla oturuyorum o çizgifilm izliyor bende transferden sonra ne zaman gebelık testi yapılır diye tahmini bir gün belirlemeye calısıyorumSlm kizlar nasilsiniz...
sagol canim insllah cumlemizinMerak etme olur allahın izniyle.tabii olduktan sonra konusmak kolay oluyor.o xamankı ruh halim fenaydı benimde ama geöicek bu günler
adet sancimla ugrasiyorym gulum ya bu ay ovulaston teti yapsam mi diorm siz ne dersinizSlm kizlar nasilsiniz...
iyiyiz canim sn nasilsnMerhaba mutlu pazarlar.vefakar anne adaylari arkadaslarim..:) umarim hepiniz.iyisinizdir..
iyiyiz canim sn nasilsn