- Konu Sahibi Kelebek_10
benim korunmayı bıraktığımızdan beri adet sürem uzadı öyle olan var mıı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim korunmayı bıraktığımızdan beri adet sürem uzadı öyle olan var mıı[/QUOT hormonların değiştiği için olabilir ama yinede doktora danış cnm
bilmiyorum canim sanirim psikolojiyi bozdum esim yuzunden aay salak bugn bana dio hastalandn ama hamile olabilit misin baska kizlarda oluyms ya ustune gorme dedim defol bisuru yaptik zaten hepsi negatif nasil ustune gorme olsuninşlh canım niye layık görmesin ki
aklisin canimbende aynı meslek sayılır cnm çocukların içindeyiz aslında unutabiliriz
kızz deme öyle napsın oda istiyor demek bir ihtimal diyorbilmiyorum canim sanirim psikolojiyi bozdum esim yuzunden aay salak bugn bana dio hastalandn ama hamile olabilit misin baska kizlarda oluyms ya ustune gorme dedim defol bisuru yaptik zaten hepsi negatif nasil ustune gorme olsun
napıyım tüm gün eşim yattı sinir oldum bugün hiç bir işe yaramadı sonra çıktık biraz dışarı havada kapalı hiç tadım tuzum yok çalışmada olmadı keyfimiz olmadıkader arkadaşım nasılsın
aslında bunu görev olarak yapıyoruz amacımız bebek olduğu için eşlerimizede böyle yansıtıyoruz bebek fikri ile yapmayalım arkadaşlarnapıyım tüm gün eşim yattı sinir oldum bugün hiç bir işe yaramadı sonra çıktık biraz dışarı havada kapalı hiç tadım tuzum yok çalışmada olmadı keyfimiz olmadı
ben esime bi soleyeyim canim bakalim sagol ovulasyn testi kullanip hamile kalmayan var mi acaba pkolularda ise yariyo mu her ayda alamamkiben laboguick kullanıyorum n11 den almıştım 20 tl ye 10 tane ovu 7 tane gebelik testini
canım benimde 4.ayım aralıktan bu yana nisanda olmazsa 5. ayım olacaksizlerin ne kadar zaman olduuu
seninde mi kistin var cnmsizlerin ne kadar zaman olduuu
canım ovulasyon testi hamile kalmana yardımcı değil sadece yumurta takibi yapıyorsun çift çizgiyi gördüğün gün ve sonrasında ki günler ilişki olursa tutma olasılığı daha yüksek oluyor ancak illaki onu alınca bebek olacak diye birşey yok ben geçen ay kullandım bak olmadı o iş Allaha kalmış ne zaman nasip ederse bizim her sebebe yapışmamız gerekben esime bi soleyeyim canim bakalim sagol ovulasyn testi kullanip hamile kalmayan var mi acaba pkolularda ise yariyo mu her ayda alamamki
strestendir yada pko falan olabiliri canım doktora gittin mikistim yok ama adet siklusum 35 gündü 42 oldu bebek istediğimizden beri
bence işe yarıyordur canımben esime bi soleyeyim canim bakalim sagol ovulasyn testi kullanip hamile kalmayan var mi acaba pkolularda ise yariyo mu her ayda alamamki
biz de aralıktan beri istiyoruzzcanım benimde 4.ayım aralıktan bu yana nisanda olmazsa 5. ayım olacak
aynen öyle ama artık ben düşünmüyorum ilişkideyken eşime yansıtmıyorum tadını çıkarmak gerek kafadaki tüm düşünceleri atıp konsantre olmak gerekaslında bunu görev olarak yapıyoruz amacımız bebek olduğu için eşlerimizede böyle yansıtıyoruz bebek fikri ile yapmayalım arkadaşlar