- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
- Konu Sahibi Kelebek_10
- #2.921
Yarın teog sınavında görevlisi kuzum olmazCanim imkanin varsa yarin sabh namazindan sonra yapin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın teog sınavında görevlisi kuzum olmazCanim imkanin varsa yarin sabh namazindan sonra yapin
Canim şimdi yapıyım bari acı çekiyorum ben yaah keşke dün yapmasaydın canım neyse artık oldukça geç yapın ozaman eşin dinlensin
anladım canım zeytin yağı limon çok işe yarıyor şiddetle tavsiye ediyorumBnm akmiyor kapali cnm o yuzden oksa gerek
canım crayzbelin taktiği daha da acıtır benimde acıyor ve hiç canım istemiyor inanki sen bilirsin ozaman şimdi yapınCanim şimdi yapıyım bari acı çekiyorum ben ya
Napacam onu cnmanladım canım zeytin yağı limon çok işe yarıyor şiddetle tavsiye ediyorum
canım arkadaş öğretmen sabah yetişmezIki cizgini netligi ne demk biliyormusun yumurtanin en az 8 en fazla 36 saat icinde catlayacak diyor canim benim sana tavsiyem yarin sabah namazinda yapin sinra bir guzel uyuyun kalkinca dusunu alirsin
Bnde gorevliyim erkenden kalkacam offffYarın teog sınavında görevlisi kuzum olmaz
Evet crazybelin taktigini denemeye korkuyorm bu çikolata kisti olanlar acı cikiyormus doğru sanirimcanım crayzbelin taktiği daha da acıtır benimde acıyor ve hiç canım istemiyor inanki sen bilirsin ozaman şimdi yapın
canım bak bir kabın içine biraz zeytinyağı koy yarımda limonun suyunu sık çatalla güzelce çırp yoğun bir kıvam alıyor onu iç sabah akşam çok iyi geliyorNapacam onu cnm
Canim şimdi yapıyım bari acı çekiyorum ben ya
Bi guzel icin kahvenizi yiyin cevizinizi yapin artık hakkinizda varsa gelir bebisin gobusunecanım arkadaş öğretmen sabah yetişmez
Aynen ben de öyle perşembe cuma tatil Ohh amaBnde gorevliyim erkenden kalkacam offff
ne güzel kız işte işiniz var mis gibiBnde gorevliyim erkenden kalkacam offff
evet canım kist baskı yaptığı için canımız acıyorEvet crazybelin taktigini denemeye korkuyorm bu çikolata kisti olanlar acı cikiyormus doğru sanirim
Rabbim sana da kısmet etsin inşaallah hayırlısı yla canimne güzel kız işte işiniz var mis gibi
Bn ikiAynen ben de öyle perşembe cuma tatil Ohh ama
Bn iki gun de gorevliyim cnmAynen ben de öyle perşembe cuma tatil Ohh ama
Benim oglum dogdugundan beri uykum yok ki ne güzel uyuyorsunuz aslinda uyuyun uykuya cok ihtiyaciniz olacakne güzel kız işte işiniz var mis gibi
Bn ikiAynen ben de öyle perşembe cuma tatil Ohh ama
Bn iki gun de gorevliyim cnmAynen ben de öyle perşembe cuma tatil Ohh ama
İnsallah allahim sanada nasip eder cnmne güzel kız işte işiniz var mis gibi
Benim oglum dogdugundan beri uykum yok ki ne güzel uyuyorsunuz aslinda uyuyun uykuya cok ihtiyaciniz olacak