• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Bn cok sikildim bu hastaliktan allahim bagislasin boylr dedikce utaniyorum kullugumdan bu kadar uzun grip offff butun ogretmn arkadaslarimda hasta ne gecmez gripmis

20150428_173141.jpg
Kızlar yumurtlamış oluyorum di mi bugün ilişki olması gerekiyor mu

Bn cok sikildim bu hastaliktan allahim bagislasin boylr dedikce utaniyorum kullugumdan bu kadar uzun grip offff butun ogretmn arkadaslarimda hasta ne gecmez gripmis
ah canım benimde geçmiyor bir türlü balın içine karabiber zencefil zerdeçal birazda limon suyu sıkıp karıştırıp ye birde zeytin yağı ile limonsuyunu bir kaba koy çatalla güzelce çırp gece yatmadan önce iç çok işe yarıyor gerçekten

Cnm koku almaya ne zaman basladin bes gun oldu hastalanali halen kiku almiyorum
Canim ben de öksürük vardı kan geldi verem oldum sandım antibiyotik içtim burun tıkalı mide bulantısı doktor ise gitme dedi hep portakal yedim 1 haftada anca iyilestim

ah canım benimde geçmiyor bir türlü balın içine karabiber zencefil zerdeçal birazda limon suyu sıkıp karıştırıp ye birde zeytin yağı ile limonsuyunu bir kaba koy çatalla güzelce çırp gece yatmadan önce iç çok işe yarıyor gerçekten
Canim dün yapmıştık biz bugün kalitesiz spermler ama
Şimdi hemen mi yapmalıyım akşam olmax mi geç mi kalirim
Cnm iki cizgi net bugun yap yumurta catlayacagi zaman cizgin koyulugu azalacak

Bugun crazybel taktigini bende uygulayacam ben inat ettim ovulasyon testi almadim nedense icimden gelmedi

Canim ben de öksürük vardı kan geldi verem oldum sandım antibiyotik içtim burun tıkalı mide bulantısı doktor ise gitme dedi hep portakal yedim 1 haftada anca iyilestim
Canim imkanin varsa yarin sabh namazindan sonra yapin

Back