- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #2.901
Canim ben tam iyilestim derken bi daha olmuştum geçer bol vitamin dinle ise gitmeBn cok sikildim bu hastaliktan allahim bagislasin boylr dedikce utaniyorum kullugumdan bu kadar uzun grip offff butun ogretmn arkadaslarimda hasta ne gecmez gripmis
İliski olmasi gerekiyor bugun yarin dinlen sonraki gin dinlen ve rekrar yap cnmEki Görüntüle 1510951 Kızlar yumurtlamış oluyorum di mi bugün ilişki olması gerekiyor mu
canım evet yumurtlamışsın bugün ilişki olsun mutlaka inşlh tutar haydin bakalım mukokoEki Görüntüle 1510951 Kızlar yumurtlamış oluyorum di mi bugün ilişki olması gerekiyor mu
Canim ben tam iyilestim derken bi daha olmuştum geçer bol vitamin dinle ise gitme
ah canım benimde geçmiyor bir türlü balın içine karabiber zencefil zerdeçal birazda limon suyu sıkıp karıştırıp ye birde zeytin yağı ile limonsuyunu bir kaba koy çatalla güzelce çırp gece yatmadan önce iç çok işe yarıyor gerçektenBn cok sikildim bu hastaliktan allahim bagislasin boylr dedikce utaniyorum kullugumdan bu kadar uzun grip offff butun ogretmn arkadaslarimda hasta ne gecmez gripmis
canım büyük ihtimal yarında böyle koyu çıkacak ama yarın ara verin sperm kalitesi için yarından sonra devam edin inşşlhCanim ben tam iyilestim derken bi daha olmuştum geçer bol vitamin dinle ise gitme
Canim ben de öksürük vardı kan geldi verem oldum sandım antibiyotik içtim burun tıkalı mide bulantısı doktor ise gitme dedi hep portakal yedim 1 haftada anca iyilestimCnm koku almaya ne zaman basladin bes gun oldu hastalanali halen kiku almiyorum
Canim dün yapmıştık biz bugün kalitesiz spermler amacanım büyük ihtimal yarında böyle koyu çıkacak ama yarın ara verin sperm kalitesi için yarından sonra devam edin inşşlh
Alıyordum ben doktora gittin mi canimKoku alabiliyon mu cnm
ah canım benimde geçmiyor bir türlü balın içine karabiber zencefil zerdeçal birazda limon suyu sıkıp karıştırıp ye birde zeytin yağı ile limonsuyunu bir kaba koy çatalla güzelce çırp gece yatmadan önce iç çok işe yarıyor gerçekten
Cnm iki cizgi net bugun yap yumurta catlayacagi zaman cizgin koyulugu azalacakCanim dün yapmıştık biz bugün kalitesiz spermler ama
Şimdi hemen mi yapmalıyım akşam olmax mi geç mi kalirim
Canim imkanin varsa yarin sabh namazindan sonra yapinCanim ben de öksürük vardı kan geldi verem oldum sandım antibiyotik içtim burun tıkalı mide bulantısı doktor ise gitme dedi hep portakal yedim 1 haftada anca iyilestim
evet alabiliyorum canım burnum açık ve akıyorKoku aliyormusun peki
Gittim cnm kortozon vermisti almaya baslamistim simdi tekrar hastalaninca tekrar basladi cnmAlıyordum ben doktora gittin mi canim
ah keşke dün yapmasaydın canım neyse artık oldukça geç yapın ozaman eşin dinlensinCanim dün yapmıştık biz bugün kalitesiz spermler ama
Şimdi hemen mi yapmalıyım akşam olmax mi geç mi kalirim
evet alabiliyorum canım burnum açık ve akıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?