- 16 Ağustos 2013
- 2.295
- 996
- 333
- Konu Sahibi Kelebek_10
- #2.861
anaaa kıyamam yazık kız sana.yemeği de kocişin yapsın da yeAcim yahu yemek de yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anaaa kıyamam yazık kız sana.yemeği de kocişin yapsın da yeAcim yahu yemek de yok
Onida surdum yok cnm hicbirsey fayda etmiyoGeçmiş olsun canım viks falan denedin mi
Devlette taaptir cnm o kadar para vermeSmdi bi ozel hastaneyi aradim 54 tl diyor yaa. 25 olsa gitcem hemen
Oyle olduvcnm biz kadinlari hastada olsak yine ew ise yemek bizi bekliyordinlen canııımm. yormayın yaw bu kadar kendinizi az rahat bırakın evigerçi ben de pek durağan sayılmam temizlik konusundaama yorulduğunuza değmiştir itiraf edin
Devlette taaptir cnm o kadar para verme
kan tahlilinde ne çıktı canım hamilemisinKizlar nerdesiniz ben hastaliktanbsonra girmedim kocisi donemime girdim kocis yok mayis ta gidecek galiba
Insaallah canımOlmamis bebegim senin icin nnelere katlaniyorun ilac icmiyorum diger ilaclarim bir an once vucuttan atisin diye sende beni bekletmeden gel olur mu.. O zaman hemn iyilesirim.sengellirsen kokunu cekince ne burnumun tikalisi kalir nede baska biseyim.ozletmekendini hasret biramadan gel biricik kzum
Daha iyi bişey oldu kız dışarıya yemeğe götürdü ayh pek romantiktianaaa kıyamam yazık kız sana.yemeği de kocişin yapsın da ye
ne güzel afiyet olsun arkadaşım bizimkinede bir parça romantiklik bulaşıverse biryerlerdenDaha iyi bişey oldu kız dışarıya yemeğe götürdü ayh pek romantikti
kan tahlilinde ne çıktı canım hamilemisin[hamile degilim olmayacak da bu ay kocisi göremiyorum ki
evet kahverngiydi ama gevti sancimda var tamam kuzular pzt doktora gidiyorum ve hemen size soluyrm ins dis gebelik degldir bu doktorlar benden ne istio hep gozumu korkutuyo..
hemen anlatiyorum. ozaman ayip olcak ama herkesn affina siginarak anlatyrm bakin simdi ben yatagin uc tarafina yatiyorum ama belime kadar esinizdr ayakta olcak ve siz ayaginizi esinizin boynuna dolucaksiniz ayaginiz dik sekilde olcak yani ole iliskiye girceksiniz ama zorunlu degil hoslanin bu durumdan ki kasmayin kendiniz caniniz aciyabilir cunku ole olunca derine giriyo ya kasiginiz agrayabilir ama geciyo bosaldktn snra icinizde kalsn bisure o arada opun esinizi o opsun sizi ama ayaklar dik ve esiniz cikmadan arkaniza kucuk yastik koysun ciktiktan sonra ayagimi biraz daha havada tuttum sonra biraz abdest almadim anladiniz siz iste ole kuzular bide esime turk kahvesi icirdim yarismaci arkadaslara basarilar diliorum Allahim affet:))
Aman kız hepsi aynı bugün ne olduysa bi dusunceliydi benimkine güzel afiyet olsun arkadaşım bizimkinede bir parça romantiklik bulaşıverse biryerlerden
Yaaa hayirlisi ama crazybel dert ortagim bu secim ayagina kocisi goremiyorum ki