• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Olmamis bebegim senin icin nnelere katlaniyorun ilac icmiyorum diger ilaclarim bir an once vucuttan atisin diye sende beni bekletmeden gel olur mu.. O zaman hemn iyilesirim.sengellirsen kokunu cekince ne burnumun tikalisi kalir nede baska biseyim.ozletmekendini hasret biramadan gel biricik kzum

Slm kizlar ben svly4414 maalesef sifremi unuttum acamadim bende yeni bi hesap aldim nasilsinz crazybel nerdesin hamis belirtisi yasayanlar ne yaptiniz

Kizlar nerdesiniz ben hastaliktanbsonra girmedim kocisi donemime girdim kocis yok mayis ta gidecek galiba

Olmamis bebegim senin icin nnelere katlaniyorun ilac icmiyorum diger ilaclarim bir an once vucuttan atisin diye sende beni bekletmeden gel olur mu.. O zaman hemn iyilesirim.sengellirsen kokunu cekince ne burnumun tikalisi kalir nede baska biseyim.ozletmekendini hasret biramadan gel biricik kzum
Insaallah canım
Anne olmadan daha korumaci oluyoruz ne güzel bir duygudur kimbilir cocugunun olmasi

evet kahverngiydi ama gevti sancimda var tamam kuzular pzt doktora gidiyorum ve hemen size soluyrm ins dis gebelik degldir bu doktorlar benden ne istio hep gozumu korkutuyo..
hemen anlatiyorum. ozaman ayip olcak ama herkesn affina siginarak anlatyrm bakin simdi ben yatagin uc tarafina yatiyorum ama belime kadar esinizdr ayakta olcak ve siz ayaginizi esinizin boynuna dolucaksiniz ayaginiz dik sekilde olcak yani ole iliskiye girceksiniz ama zorunlu degil hoslanin bu durumdan ki kasmayin kendiniz caniniz aciyabilir cunku ole olunca derine giriyo ya kasiginiz agrayabilir ama geciyo bosaldktn snra icinizde kalsn bisure o arada opun esinizi o opsun sizi ama ayaklar dik ve esiniz cikmadan arkaniza kucuk yastik koysun ciktiktan sonra ayagimi biraz daha havada tuttum sonra biraz abdest almadim anladiniz siz iste ole kuzular bide esime turk kahvesi icirdim yarismaci arkadaslara basarilar diliorum Allahim affet:))

Yaaa sen cansın caaaannn hem guldum son yazdığım şeye yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum dedin ya :))))) bu arada anlattigin şeye bende inanıyorum bu ay mutlaka yapicam cooook TSK ediyorum

Back