- 24 Haziran 2014
- 2.581
- 3.534
- 133
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #2.881
Memur koca almiyaydiniz kizlar... sanki biz goruyoz da parlattik... dizdik boy boy cocuklariBenim tamda ilişkiye gireceğim zamanda eşini bulamicam seçimden dolayı 12 /12 görev var
Seninde mi eminiyete canimBenim tamda ilişkiye gireceğim zamanda eşini bulamicam seçimden dolayı 12 /12 görev var
Ayyyy cok tatlisin yaaaMemur koca almiyaydiniz kizlar... sanki biz goruyoz da parlattik... dizdik boy boy cocuklari
Memur koca almiyaydiniz kizlar... sanki biz goruyoz da parlattik... dizdik boy boy cocuklari
Evet hosgeldinnn aramiza
Iyi olurrrrr iyiiiiiHoş buldum canım çok saolburalardaydim zaten de dinlenmeye çekildim bu ay benim ayın değil
Olsun yavrucum ya... Allah ne zaman nasip ederse o zaman... biz de cogu zaman dugun vayram gezi misafir hastalik vs cogu ayi atliuoruz... zamanini bekliyor bizim minnaklarAma amaaa boyle olacağını bilmiyodummm
O senin tatliligin bebegimAyyyy cok tatlisin yaaa
Olsun yavrucum ya... Allah ne zaman nasip ederse o zaman... biz de cogu zaman dugun vayram gezi misafir hastalik vs cogu ayi atliuoruz... zamanini bekliyor bizim minnaklar
Iyi olurrrrr iyiiiii
Maşallahkizlarr ben geldim esim geldi gittik doktora yigeniniz iyimis betahcg 370 olmus rahim duvarim kalinlasmis kislerim var diye skintili oluyomusum bide besinlere alerjim var ya bana yemek listesi yapti cocugu zehirlemem lazimms kese icin beklicez ins goruruz keseyi dikketli olman gerekio hassas vucudn var dedi canlatim..hadi darisi basiniza taktiklere devam beni merak etmsnz sagolun kuzular hastahanede kaldim telefonum evdeydi sizi cok sevyrm
Ay canım maşallah Rabbim korusun sizlerikizlarr ben geldim esim geldi gittik doktora yigeniniz iyimis betahcg 370 olmus rahim duvarim kalinlasmis kislerim var diye skintili oluyomusum bide besinlere alerjim var ya bana yemek listesi yapti cocugu zehirlemem lazimms kese icin beklicez ins goruruz keseyi dikketli olman gerekio hassas vucudn var dedi canlatim..hadi darisi basiniza taktiklere devam beni merak etmsnz sagolun kuzular hastahanede kaldim telefonum evdeydi sizi cok sevyrm
unuturmuyum bebegimm ya ins sen yaptun mi o gece taktigiAy canım maşallah Rabbim korusun sizleri
Insaallah hersey güzel gider
Bize de dua et bak unutma
Yapmadım kız daha 1 kere yaptık adetten çıktımunuturmuyum bebegimm ya ins sen yaptun mi o gece taktigi
canım çok sevindim.bak gördün mü boşa korktun o kadar.bizlere de dua et canım.inşallah kesesini de görürsünüz kalp atışlarını da duyarsınız kucağınıza da alırsınız sağlıklakizlarr ben geldim esim geldi gittik doktora yigeniniz iyimis betahcg 370 olmus rahim duvarim kalinlasmis kislerim var diye skintili oluyomusum bide besinlere alerjim var ya bana yemek listesi yapti cocugu zehirlemem lazimms kese icin beklicez ins goruruz keseyi dikketli olman gerekio hassas vucudn var dedi canlatim..hadi darisi basiniza taktiklere devam beni merak etmsnz sagolun kuzular hastahanede kaldim telefonum evdeydi sizi cok sevyrm
Cok sevindim cnm korkmamani soylemistim acildekiler bilmiyor 1500 olunca keseyi gorursununtahmimen bir hafta icinde kese gozukur cnmkizlarr ben geldim esim geldi gittik doktora yigeniniz iyimis betahcg 370 olmus rahim duvarim kalinlasmis kislerim var diye skintili oluyomusum bide besinlere alerjim var ya bana yemek listesi yapti cocugu zehirlemem lazimms kese icin beklicez ins goruruz keseyi dikketli olman gerekio hassas vucudn var dedi canlatim..hadi darisi basiniza taktiklere devam beni merak etmsnz sagolun kuzular hastahanede kaldim telefonum evdeydi sizi cok sevyrm
Yapmadım kız daha 1 kere yaptık adetten çıktım
Deniycem de benim canım çok acıyor ilişki esnasinda korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?