- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #2.761
Alistira alistira diyecen cnm birden onu demiyecen bnmki alisti bn soyle dedim bnm gibi ayni dertten muzdarip arkadaslar varmis onlarla konusuyorum ve rahatliyorum cozum ariyoruz gibisinden cnm boyle desen kizmazKizzz adamabsoyluyorum burada okuduklarimi diyoki bunlari kiminle konusuyon sen kizdi bana
Alistira alistira diyecen cnm birden onu demiyecen bnmki alisti bn soyle dedim bnm gibi ayni dertten muzdarip arkadaslar varmis onlarla konusuyorum ve rahatliyorum cozum ariyoruz gibisinden cnm boyle desen ki
Hepimiz dua edelim insallah hakkimiza hayirlisini versin
polis kuzumsizin eşleriniz ne iş yapıyor kızlar asker mi yada polis?
tesekkur ederim kuzum bende cok seviyom siziaaa ne demek canım her zaman yanındayız.ayyy seviyom hepinizi kızlaaarr
sagol kuzum o senin iyiligin buarada kocis takma benimkide ole kader arkadasim meslek icabi bole oluyolar takintili:)Sen ne kadar iyi niyetlsin oyle maşallah sana yaaa
ayy sagol kuzum yazarlar ins seve seve yollarim ben baya zor aldirmstm Allah is kapisi actirsin koca eline bakmak zor baya kaldi 50tane fln ins isine yarayacak bi arkadas bulurumcanııımm düşünceli arkadaşım benimm.varsa arkidişler yazar birazdan.
ayy kaynanm birakmazkiİnsallah bi sikinti olmaz ayaklarini usutme ve surekli yat hic bir is yapma surekli yat dinlen ayaklarini kalin seyler git usuttusende cok agrin olurmus bn oyle biliyorim
sagol kuzum kaynanam pek birakmaz ama esim gelsin o dinlendirir beni az once bulask yikadm camasr serdm el kapisi yel kapisi derlermis dogruymus annem kiyamazdi banaİnsallah bi sikinti olmaz ayaklarini usutme ve surekli yat hic bir is yapma surekli yat dinlen ayaklarini kalin seyler git usuttusende cok agrin olurmus bn oyle biliyorim
Kiz yapmasana bnm agrim var dieayy kaynanm birakmazki
sagol kuzum kaynanam pek birakmaz ama esim gelsin o dinlendirir beni az once bulask yikadm camasr serdm el kapisi yel kapisi derlermis dogruymus annem kiyamazdi bana
biz eskiden diye basliyo anladin sen kuzum sevinmediler yani insan torunu olunca sevinmez mi istemedgmi kaza oldugunu dusunuolar cocuguz sanki ne kazasi istedim oldu yani ben cahil miyim bide istedim diyom daha cok kudiruyo:))))Kiz yapmasana bnm agrim var die
Tipik kaynana. Torunum oluyor die sevinmesi laxim ama.nerde.. Esine soykeseydin annesine tel acsin anna karim hamike ona iyi bak birsry yapmasin diye cnmbiz eskiden diye basliyo anladin sen kuzum sevinmediler yani insan torunu olunca sevinmez mi istemedgmi kaza oldugunu dusunuolar cocuguz sanki ne kazasi istedim oldu yani ben cahil miyim bide istedim diyom daha cok kudiruyo:))))
iyiyim canım biraz temizlik yaptım yazılıları hazırladım.birazdan da kendimi güzelleştirecemDunaydin canim nasilsin
Kizzz adamabsoyluyorum burada okuduklarimi diyoki bunlari kiminle konusuyon sen kizdi bana
mambia'ya katılıyorum canım eşini ara.bazen insanların haddini bildirmek gerekiyor maalesef.biz eskiden diye basliyo anladin sen kuzum sevinmediler yani insan torunu olunca sevinmez mi istemedgmi kaza oldugunu dusunuolar cocuguz sanki ne kazasi istedim oldu yani ben cahil miyim bide istedim diyom daha cok kudiruyo:))))
aynen canım ya rahatlıyorum sizinle iyiki varsınız kısslaaarBurdaki kizlar cok iyi niyetli iyiki sizlele tanismisim arkadaslar iyiki varsiniz. Eminimki biz boyle birbirimize destek verdikce sikintilarimizda hececek tek tek hamile kde kalacagiz cunku drstek ve moral cok onemli kimseye anlatamadigimiz paylasamadigimiz seyleri paylasiyoruz
İyu olmaya cakisiyorum bnde cnm haftaya allah izin verirse bnde basliyorumiyiyim canım biraz temizlik yaptım yazılıları hazırladım.birazdan da kendimi güzelleştirecemsonra da yemek falan bitti de gitti hafta sonu işte. sen nasılsın?
Tipik kaynana. Torunum oluyor die sevinmesi laxim ama.nerde.. Esine soykeseydin annesine tel acsin anna karim hamike ona iyi bak birsry yapmasin diye cnm
bosver kuzum ogluma sikayet ediyo beni der cekemem kuzum sabirla bekliyorum Allab buyuk ama inaniyorum diger gelininden cekecek Allah birakmazTipik kaynana. Torunum oluyor die sevinmesi laxim ama.nerde.. Esine soykeseydin annesine tel acsin anna karim hamike ona iyi bak birsry yapmasin diye cnm
esim annesine pek laf solettirmez o iyi niyetlu ben art niyetli anliyorum ararsam sikayet gibi olur bakalm yarin geliyo canim yani ins daha gec gelcekti ama erkn geliyo sukurler olsn kac hafta oldumambia'ya katılıyorum canım eşini ara.bazen insanların haddini bildirmek gerekiyor maalesef.
Cnm tekrar acile gitseniz olmaz mikizlar be hic iyi degilim yatiyorum artik sancilarim artti basim fildir fildir kahverengi akintimda gelio Allahim yardim et korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?