• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Burdaki kizlar cok iyi niyetli iyiki sizlele tanismisim arkadaslar iyiki varsiniz. Eminimki biz boyle birbirimize destek verdikce sikintilarimizda hececek tek tek hamile kde kalacagiz cunku drstek ve moral cok onemli kimseye anlatamadigimiz paylasamadigimiz seyleri paylasiyoruz

Kizzz adamabsoyluyorum burada okuduklarimi diyoki bunlari kiminle konusuyon sen kizdi bana
Alistira alistira diyecen cnm birden onu demiyecen bnmki alisti bn soyle dedim bnm gibi ayni dertten muzdarip arkadaslar varmis onlarla konusuyorum ve rahatliyorum cozum ariyoruz gibisinden cnm boyle desen kizmaz

Alistira alistira diyecen cnm birden onu demiyecen bnmki alisti bn soyle dedim bnm gibi ayni dertten muzdarip arkadaslar varmis onlarla konusuyorum ve rahatliyorum cozum ariyoruz gibisinden cnm boyle desen ki
Hepimiz dua edelim insallah hakkimiza hayirlisini versin

İnsallah bi sikinti olmaz ayaklarini usutme ve surekli yat hic bir is yapma surekli yat dinlen ayaklarini kalin seyler git usuttusende cok agrin olurmus bn oyle biliyorim
ayy kaynanm birakmazki
İnsallah bi sikinti olmaz ayaklarini usutme ve surekli yat hic bir is yapma surekli yat dinlen ayaklarini kalin seyler git usuttusende cok agrin olurmus bn oyle biliyorim
sagol kuzum kaynanam pek birakmaz ama esim gelsin o dinlendirir beni az once bulask yikadm camasr serdm el kapisi yel kapisi derlermis dogruymus annem kiyamazdi bana

Kiz yapmasana bnm agrim var die
biz eskiden diye basliyo anladin sen kuzum sevinmediler yani insan torunu olunca sevinmez mi istemedgmi kaza oldugunu dusunuolar cocuguz sanki ne kazasi istedim oldu yani ben cahil miyim bide istedim diyom daha cok kudiruyo:))))

biz eskiden diye basliyo anladin sen kuzum sevinmediler yani insan torunu olunca sevinmez mi istemedgmi kaza oldugunu dusunuolar cocuguz sanki ne kazasi istedim oldu yani ben cahil miyim bide istedim diyom daha cok kudiruyo:))))
Tipik kaynana. Torunum oluyor die sevinmesi laxim ama.nerde.. Esine soykeseydin annesine tel acsin anna karim hamike ona iyi bak birsry yapmasin diye cnm

mambia'ya katılıyorum canım eşini ara.bazen insanların haddini bildirmek gerekiyor maalesef.

Burdaki kizlar cok iyi niyetli iyiki sizlele tanismisim arkadaslar iyiki varsiniz. Eminimki biz boyle birbirimize destek verdikce sikintilarimizda hececek tek tek hamile kde kalacagiz cunku drstek ve moral cok onemli kimseye anlatamadigimiz paylasamadigimiz seyleri paylasiyoruz
aynen canım ya rahatlıyorum sizinle iyiki varsınız kısslaaar:KK48::KK74:

Tipik kaynana. Torunum oluyor die sevinmesi laxim ama.nerde.. Esine soykeseydin annesine tel acsin anna karim hamike ona iyi bak birsry yapmasin diye cnm
bosver kuzum ogluma sikayet ediyo beni der cekemem kuzum sabirla bekliyorum Allab buyuk ama inaniyorum diger gelininden cekecek Allah birakmaz

mambia'ya katılıyorum canım eşini ara.bazen insanların haddini bildirmek gerekiyor maalesef.
esim annesine pek laf solettirmez o iyi niyetlu ben art niyetli anliyorum ararsam sikayet gibi olur bakalm yarin geliyo canim yani ins daha gec gelcekti ama erkn geliyo sukurler olsn kac hafta oldu

kizlar be hic iyi degilim yatiyorum artik sancilarim artti basim fildir fildir kahverengi akintimda gelio Allahim yardim et korkuyorum

Back