• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

esim annesine pek laf solettirmez o iyi niyetlu ben art niyetli anliyorum ararsam sikayet gibi olur bakalm yarin geliyo canim yani ins daha gec gelcekti ama erkn geliyo sukurler olsn kac hafta oldu
iyi bari geliyormuş canım.rahatlarsın bi güzel dinlenirsin

kizlar be hic iyi degilim yatiyorum artik sancilarim artti basim fildir fildir kahverengi akintimda gelio Allahim yardim et korkuyorum
canım yaaa çağır bi taksi git yaa bekleme Allah korusun bişey olacak yaa.ne umursamaz insanlar söyle götürsünler istediklerini desinler mecbur götürcekler seni bebeğin ve sen önemlisiniz

kizlar be hic iyi degilim yatiyorum artik sancilarim artti basim fildir fildir kahverengi akintimda gelio Allahim yardim et korkuyorum
korkma canım inşlh birşey yoktur hamilelik belirtileridir bunlar kahverengi akıntı herzaman kötü sayılmayabilir ama ihmal etme iyi bir doktora git bir an önce

Selam kizlar sabahtan beri sinir oldum siteye giriyorum atiyo beni kapaniuor benim bel agrim var cok akinti fazlalasti of bi yarin olaydi adet olcam galiba ya :(

Gebelikbelirtiside olabilir akunti fazlaymis normalde akintinun.kesilmrsi gerekiyor adete yakin bnm oyle oluyor
Selam kizlar sabahtan beri sinir oldum siteye giriyorum atiyo beni kapaniuor benim bel agrim var cok akinti fazlalasti of bi yarin olaydi adet olcam galiba ya :(

Arkadaslar ben yeniyim :)
baska bir konuya yazmistim ama burda cevaplayan olursa cok sevinirm.
Biz 2 aydir cocuk istyoz bu ay adetim 14 gun gecikti. 9. Gun idrar testi yaptim ama negatif. ama hala gecikmeye devam ediyo. Sizce ne yapmaliyim

Kızlar selam bugunde kursum vardı giremez oldum yahu iki lafın belini kiralim:KK50: bugün crazy senin dediğini denemeye çalışıcam :oops:bi de kahve yapıyım hadi bakım

Biz 2 aydir cocuk istyoz bu ay adetim 14 gun gecikti. 9. Gun idrar testi yaptim ama negatif. ama hala gecikmeye devam ediyo. Sizce ne yapmaliyim
Canim doktora git beta hcg baksınlar bi

kan testti yaptırıp beta hcg ye baktırabilirsin yada bir doktora git farklı birşey çıkabilir

Back