- Konu Sahibi Kelebek_10
- #2.801
Ben olsam hemen acile gider yaptırırdim dayanamazdim inşallah canım hamilesindir hayirlisiyla
Acilde yapiyolar mi? bana saglik ocagina git demislerdi. haseki hastanesine yakinim ben yaparlar mi orda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben olsam hemen acile gider yaptırırdim dayanamazdim inşallah canım hamilesindir hayirlisiyla
canım ben artık bebek olayını kapattığım için sanırım çok fazla giresim yok bilemiyorum heyecanım kalmadı sanırım bu konu ile alakalı ara verince soğukluk oldu bebek konusuna hastalığıma odaklandımCanım hepimizin ortak noktası bebek
Gel dertlesiriz destek oluruz birbirimize
yaparlar tabiki acil beta hcg ye baktırmak istiyorum de mide bulantısı baş dönmesi var falan de yoksa yapmayabilirler belirtilerin var mı peki?Acilde yapiyolar mi? bana saglik ocagina git demislerdi. haseki hastanesine yakinim ben yaparlar mi orda
yaparlar tabiki acil beta hcg ye baktırmak istiyorum de mide bulantısı baş dönmesi var falan de yoksa yapmayabilirler belirtilerin var mı peki?
canım hamile olabilirsin bugün artık geç oldu yarın gidip muayene ol bence kontrol ettir tahlil falan yaparlar inşlh gebesindir hissiyatın boşa çıkmazYa bas donmem var aslinda. Ramazanda acken cok olurdu bende. Ayni bas donmesini yasiyom kac gundur. Mide bulantisi cok az oluyo. Pskolojik olablr diye dsunuym onuda. Goguslerim bayadir hassas zaten.
canım hamile olabilirsin bugün artık geç oldu yarın gidip muayene ol bence kontrol ettir tahlil falan yaparlar inşlh gebesindir hissiyatın boşa çıkmaz
inşşlh canım hayırlısıysa inşlhHadi bakalim ins. rabbim nasip etsin hepimize annelik duygusunu
Selam kizlar neler yapiyorsunuz... ben nisan bohca vs islerimiz vardi onlara kosturuyodum... topikte hamisler var galiba. hadi birileri kesinlestirsin de takvim koysun... sira bize gelsiiin
eğer hamileysen bu kadar gecikmeyle çıkar canım aç karna falan gerek yok hemen yap bence testide buraya yükle bakalımAyy cok heycanlandim ben :):) idrar testi yapayim diyom yarina kadar. ac karnina fln gerek var mi. Smdi yapsam dogru cikarmi ?
Açıldı bakıyorlar bizim burda ama ben özel gitmiştimAcilde yapiyolar mi? bana saglik ocagina git demislerdi. haseki hastanesine yakinim ben yaparlar mi orda
Acilde yazmak istedim ben olsam yarını beklemem al eşini de git burda ben heyecanlandım yahuAçıldı bakıyorlar bizim burda ama ben özel gitmiştim
eğer hamileysen bu kadar gecikmeyle çıkar canım aç karna falan gerek yok hemen yap bence testide buraya yükle bakalım
Acilde yazmak istedim ben olsam yarını beklemem al eşini de git burda ben heyecanlandım yahu
Ahh canim benim inşAllah hamilesindir... Rabbim minik bebisini gondermistir inşAllah... hadi haberdar et bizi...Ins bgun kesinlesir yarini beklememe gerek bile kalmaz :):)
Ama bazi insanlarin idrarda hic cikmiyormus. Bende onlardan miyim ki :) heyca dorukta
Ahh canim benim inşAllah hamilesindir... Rabbim minik bebisini gondermistir inşAllah... hadi haberdar et bizi...
Besmele ile :)Ahahaha tamam tamam ins birazdan cikcaz :):)
Senin ne kadar gecti ki. ben butun kacirdiklarimi okuyamadim CnmIms ins :) 14 gun nasil sabrettim bilmiyom. Smdik yerimde duramiyom :)