• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Canım hepimizin ortak noktası bebek
Gel dertlesiriz destek oluruz birbirimize
canım ben artık bebek olayını kapattığım için sanırım çok fazla giresim yok bilemiyorum heyecanım kalmadı sanırım bu konu ile alakalı ara verince soğukluk oldu bebek konusuna hastalığıma odaklandım

yaparlar tabiki acil beta hcg ye baktırmak istiyorum de mide bulantısı baş dönmesi var falan de yoksa yapmayabilirler belirtilerin var mı peki?

Ya bas donmem var aslinda. Ramazanda acken cok olurdu bende. Ayni bas donmesini yasiyom kac gundur. Mide bulantisi cok az oluyo. Pskolojik olablr diye dsunuym onuda. Goguslerim bayadir hassas zaten.

Ya bas donmem var aslinda. Ramazanda acken cok olurdu bende. Ayni bas donmesini yasiyom kac gundur. Mide bulantisi cok az oluyo. Pskolojik olablr diye dsunuym onuda. Goguslerim bayadir hassas zaten.
canım hamile olabilirsin bugün artık geç oldu yarın gidip muayene ol bence kontrol ettir tahlil falan yaparlar inşlh gebesindir hissiyatın boşa çıkmaz

Selam kizlar neler yapiyorsunuz... ben nisan bohca vs islerimiz vardi onlara kosturuyodum... topikte hamisler var galiba. hadi birileri kesinlestirsin de takvim koysun... sira bize gelsiiin :KK49:

Selam kizlar neler yapiyorsunuz... ben nisan bohca vs islerimiz vardi onlara kosturuyodum... topikte hamisler var galiba. hadi birileri kesinlestirsin de takvim koysun... sira bize gelsiiin :KK49:

Ins bgun kesinlesir yarini beklememe gerek bile kalmaz :):)
Ama bazi insanlarin idrarda hic cikmiyormus. Bende onlardan miyim ki :) heyca dorukta

Ins bgun kesinlesir yarini beklememe gerek bile kalmaz :):)
Ama bazi insanlarin idrarda hic cikmiyormus. Bende onlardan miyim ki :) heyca dorukta
Ahh canim benim inşAllah hamilesindir... Rabbim minik bebisini gondermistir inşAllah... hadi haberdar et bizi...

kızlar yarın adet olmam gerekiyor hiç belirtim yok bugün.. ama sabah yine test yaptım o da negatif çıktı.. ne yorum yapıyorsunuz?? kistimde yok ama anlamadım yaa

Back