- 16 Mart 2015
- 139
- 86
- 13
- 41
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #2.561
canlarımm ben geldim yoksunuztopiğimizde hamiş var ne bu sessizlik canlanın alooooo canlanın
üzülme canım yaa.ben bu aralar çok sakinleştim nedense sanırım pcodan dolayı.olmayacağını düşündüğümden bi hüzünlü bi sakinim değişik bi ruh halindeyim.Ayy inşaallah 23 nisanda ark. Hepsi törende benimde çocuğum var gitmem lazım dedi ne güzel dedim beni bekleyen biri yok üzüldüm çok ya
inşallah canım.iyileş hemeeenn zencefilli süt falan iç.adaçayı iç bol bol sıvı tüket.İnsallah canlar insallah sira bizlerdebn bi iyilesebilsem bu gidisle zor bwslayacm
hoş geldin canımmbende buradayım gelim canım...
Anlık üzüntüler bunlar sonra geçiyor.üzülme canım yaa.ben bu aralar çok sakinleştim nedense sanırım pcodan dolayı.olmayacağını düşündüğümden bi hüzünlü bi sakinim değişik bi ruh halindeyim.en azından daha rahat gibiyim böyle çok takmıyorum
Cnm zannetmiyorum dogru cikar bndrde kist var doktor eczaneden o testlerden alabilirsin dedidra gitmiştim en son solda polikistik görünüm var dedi canım.sağ normalmiş.test yaptı fsh yüksek çıktı lh gayet düşük e2 16 düşük çıktı.ilaç yazdı almadım.yarın başka dra gitcez inşallah iyi sonuç alırım.çoook sevindim canım sanmıyorum testlerin yanlış çıktığını.inşallah bebişin seninle inanıyorum.bu arada bu ay ovulasyon testine başladım.şimdi bende solda polikistik çıktıya etkiler mi ovulasyon testlerini.yani yanlış mı çıkar?
İnsallah olurbende beklemedeyim bakalım ne olacak çok merak ediyorum..
Anlık üzüntüler bunlar sonra geçiyor.Rabbim hayırlı zamanda versin insaallah
amin hepimize canımAnlık üzüntüler bunlar sonra geçiyor.Rabbim hayırlı zamanda versin insaallah
hoş geldin canımKizlar bn geldimmmm
adete kaç gün var canımbende beklemedeyim bakalım ne olacak çok merak ediyorum..
İCmedigim birsey kalmadi o kadar cok sey ictimki insallah gecer balgaman ne iyi gelir kiinşallah canım.iyileş hemeeenn zencefilli süt falan iç.adaçayı iç bol bol sıvı tüket.
hoş geldin cnmKizlar bn geldimmmm
hımm iyi o zaman sevindim ilk testi adet bittikten 3 gün sonra yaptım silikti giderek koyulaşıyor bakalım.en koyu olduğunda gelişmiş oluyo silikleşmeye başladığında da çatlamış oluyo dimi canımCnm zannetmiyorum dogru cikar bndrde kist var doktor eczaneden o testlerden alabilirsin dedi
adete kaç gün var canım
İCmedigim birsey kalmadi o kadar cok sey ictimki insallah gecer balgaman ne iyi gelir kiinşallah canım.iyileş hemeeenn zencefilli süt falan iç.adaçayı iç bol bol sıvı tüket.
Hosbulduk cnmhoş geldin canım
tylolhot iyi geliyor bana balgam için falan sütte.İCmedigim birsey kalmadi o kadar cok sey ictimki insallah gecer balgaman ne iyi gelir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?