• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

y

ok canim yok gecmis olamaz daha 28gun olmamsti yani en kotu 3 4 gun var ama bence dah fazla var simdi hesaplarima gore adetten hemen sonra tuttu daha ovulasyona baslamadn ondan ben ovulasyonda hic koyu cizgi gormedim hatta uzulmustum hatirliyo musun dedim silikken degerlendirseydim diye
canım adetten hemen sonra yumurtlamış olamazsın sanırım çünkü adetten sonraki 16 gün içerisinde gerçekleşiyor yinede bilemiyorum olmuş olabilir inşlh olmuştur

buarada konustuklarinizin hepsini telefondan dolayi okuyamadim kimler ne durumda hayirli haber var mi kumral adam cok uzuldm dualarm seninle ilkheyecanm ck gecms olsn mambia canim adetnden hemen sonra basla 27melek sende durumlar nasil bide foto yuklenmiyo bidaha deneyeym
dra gitmiştim en son solda polikistik görünüm var dedi canım.sağ normalmiş.test yaptı fsh yüksek çıktı lh gayet düşük e2 16 düşük çıktı.ilaç yazdı almadım.yarın başka dra gitcez inşallah iyi sonuç alırım.çoook sevindim canım sanmıyorum testlerin yanlış çıktığını.inşallah bebişin seninle inanıyorum.bu arada bu ay ovulasyon testine başladım.şimdi bende solda polikistik çıktıya etkiler mi ovulasyon testlerini.yani yanlış mı çıkar?

canlarımm ben geldim yoksunuz:110:topiğimizde hamiş var ne bu sessizlik:KK11:canlanın alooooo canlanın:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK48::KK48:

evet canım çok geçmiş olsun bende çok hastayım atlatamadımsokuyorum rlü doktorada gitmedim üsteledi sürekli
Bn gittimde ne oldu cnm surekli tekrarliyor bnde burun akinrisi olmadigi icin geniz akintisi oluyor oda balgam sokuyorum ondan dolayida astim ataklari geciriyorum sikildim artik sanada gecmis olsun cnm bu arada visanneyi aksamlari ic ve her gun ayni saatte ic

Cok sevindim insallah
canlarimmmmm ben geldimm merak etmisiniz kiyamam konturum yok yeni aldim kaynanamlardayim hala esim gelmedi oncelikle kandiliniz mubarek olsun size bombaa haberlerm var umutlanmak istemiyorum ama olanlari anlatiyorum simdi ben yanimda ovulasyon trsti ve gebelikte gotrdum dedim kocis yok hastalansam butse keske neyse bi ovulasyon testi yaptim baktim koyu iki cizgi nasil olur ya dedim pkoluyum hastaligima tahminen 9gun var dedim sansa bak esim yk sonra icme bi kurt dustu dedim nasi bukadar koyi olur benim olmazdiki sonra bi gebelik testi yaptm baktm silik cizgi bidaha yaptm bidaha yaptm simdi atcm butun gebelik testlerini size hepsi ayni marka hatali olabilir mi bilmiyorum esim gelmeden doktora gidemem hem maddi olarak hem solucek kimsem yok bilmiyorm canlarim ne olacak ama eger hamileysem bu demek oluyorki hastalandktan hemen sonraki iliskiler tutmus yumurtlamadan once yani buna eminim cnku o hafta bostu sonrada esim baska sehire gittiozaman tuttu simdi ondan mi belli bilmiyorum ama sunu anladm hic beklemedigin zaman olurmus minnoslar eger hamileysem iliski gunlerimi size tek tek yazcam az oldugu icin aklimda sizi cok seviyrm ck ozledim kumral adam vildanca ilk heyecanm 27melek swtly yasmin beyaz bulut sayamadgm hepnz topigimzdeki butun yoldaslarim ins hayirli haber veriim icimde cok suphe var umutlanmak istemiyorum ama sunu anladimki bebekler hersey nasipmis
Gebesisndir bizesoylemeyi unutma varsa elinde bir kac tane daha yap

Den
buarada konustuklarinizin hepsini telefondan dolayi okuyamadim kimler ne durumda hayirli haber var mi kumral adam cok uzuldm dualarm seninle ilkheyecanm ck gecms olsn mambia canim adetnden hemen sonra basla 27melek sende durumlar nasil bide foto yuklenmiyo bidaha deneyeym
eDene cnm yukle bakalim kayinvalide soylesen cnm gidin kan testi yaptirun yada devlete git cnm folik asit ic cnm

Back