kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

canım adetten hemen sonra yumurtlamış olamazsın sanırım çünkü adetten sonraki 16 gün içerisinde gerçekleşiyor yinede bilemiyorum olmuş olabilir inşlh olmuştur

dra gitmiştim en son solda polikistik görünüm var dedi canım.sağ normalmiş.test yaptı fsh yüksek çıktı lh gayet düşük e2 16 düşük çıktı.ilaç yazdı almadım.yarın başka dra gitcez inşallah iyi sonuç alırım.çoook sevindim canım sanmıyorum testlerin yanlış çıktığını.inşallah bebişin seninle inanıyorum.bu arada bu ay ovulasyon testine başladım.şimdi bende solda polikistik çıktıya etkiler mi ovulasyon testlerini.yani yanlış mı çıkar?

canlarımm ben geldim yoksunuztopiğimizde hamiş var ne bu sessizlikcanlanın alooooo canlanın

evet canım çok geçmiş olsun bende çok hastayım atlatamadımsokuyorum rlü doktorada gitmedim üsteledi sürekli
Bn gittimde ne oldu cnm surekli tekrarliyor bnde burun akinrisi olmadigi icin geniz akintisi oluyor oda balgam sokuyorum ondan dolayida astim ataklari geciriyorum sikildim artik sanada gecmis olsun cnm bu arada visanneyi aksamlari ic ve her gun ayni saatte ic

Cok sevindim insallah
Gebesisndir bizesoylemeyi unutma varsa elinde bir kac tane daha yap

Den
eDene cnm yukle bakalim kayinvalide soylesen cnm gidin kan testi yaptirun yada devlete git cnm folik asit ic cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…