kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

hımm iyi o zaman sevinkacirmazinin adet bittikten 3 gün sonra yaptım silikti giderek koyulaşıyor bakalım.en koyu olduğunda gelişmiş oluyo silikleşmeye başladığında da çatlamış oluyo dimi canım
Evet cnm koyulasmaya basladiysa birlikte olun bir gun ara ile o zaman kacirmaziniz yumurtlama gununu cnm

yok canım yapmadım yapsammı ne diyosun?
3 gün kala çıkar diye düşündüm canım.ben olsam yapardım gaz vermiş gibi olmayım amaçünkü çıkmayınca üzülüyor insan bu kez.ama bak ovulasyon testin varsa ondan yapabilirsin.hamilelerde koyu oluyormuş adete yakın

Ewet y
hımm tamam canım sağol.çarşamba başladık.1 gün arayla denemiştik geçen ay bu ay da öyle yaparız.gerisi de kısmet artık.
ap cnm hatta adetin biter bitmez bugun temizlendiyse yarin mesala basla adetten hmn sonrada tutabiliyormus

ovulasyon testim yok canım.. ben bekliyim dedim 27sinde yaparım diye düşündüm ama şimdi aklıma düştü..

Bir kac kisiden duydum adetin bittikten hemen sonra baslamis sonrada olmamis baska iliski ama hamis kalmis olabiliyormus yani
ayy Allah güç kuvvet versin o zaman bize canımçok yorucu oluyo hele ki işten yorgun geldiysem.bebiş için herşey unutuluyor yaa nasıl bir şey buu

ayy Allah güç kuvvet versin o zaman bize canımçok yorucu oluyo hele ki işten yorgun geldamaem.bebiş için herşey unutuluyor yaa nasıl bir şey buu
Ewet cnm ya bnmde okul tam gun cok yorgun oluyorum zaten onuda pek istemiyorum istek yok bnde nasil olacak bilmiyorum bebek icin diyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…