- 16 Ağustos 2013
- 2.295
- 996
- 333
- Konu Sahibi Kelebek_10
- #2.581
aaa azcık kalmış.test yaptın mı canımnormal şartlarda 27 nisan canım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa azcık kalmış.test yaptın mı canımnormal şartlarda 27 nisan canım..
Evet cnm koyulasmaya basladiysa birlikte olun bir gun ara ile o zaman kacirmaziniz yumurtlama gununu cnmhımm iyi o zaman sevinkacirmazinin adet bittikten 3 gün sonra yaptım silikti giderek koyulaşıyor bakalım.en koyu olduğunda gelişmiş oluyo silikleşmeye başladığında da çatlamış oluyo dimi canım
yok canım yapmadım yapsammı ne diyosun?aaa azcık kalmış.test yaptın mı canım
hımm tamam canım sağol.çarşamba başladık.1 gün arayla denemiştik geçen ay bu ay da öyle yaparız.gerisi de kısmet artık.Evet cnm koyulasmaya basladiysa birlikte olun bir gun ara ile o zaman kacirmaziniz yumurtlama gununu cnm
Yap cnm bnce cikabilir cikmazsada uzulme bazi kisilerde cikmayabiliyormusyok canım yapmadım yapsammı ne diyosun?
3 gün kala çıkar diye düşündüm canım.ben olsam yapardım gaz vermiş gibi olmayım amaçünkü çıkmayınca üzülüyor insan bu kez.ama bak ovulasyon testin varsa ondan yapabilirsin.hamilelerde koyu oluyormuş adete yakınyok canım yapmadım yapsammı ne diyosun?
ap cnm hatta adetin biter bitmez bugun temizlendiyse yarin mesala basla adetten hmn sonrada tutabiliyormushımm tamam canım sağol.çarşamba başladık.1 gün arayla denemiştik geçen ay bu ay da öyle yaparız.gerisi de kısmet artık.
yaaa iyi oldu öğrendiğim.benim 19 u bitti 22 sinde başladık.test silikti.bugünkü daha koyuEwet y
ap cnm hatta adetin biter bitmez bugun temizlendiyse yarin mesala basla adetten hmn sonrada tutabiliyormus
3 gün kala çıkar diye düşündüm canım.ben olsam yapardım gaz vermiş gibi olmayım amaçünkü çıkmayınca üzülüyor insan bu kez.ama bak ovulasyon testin varsa ondan yapabilirsin.hamilelerde koyu oluyormuş adete yakın
Bir kac kisiden duydum adetin bittikten hemen sonra baslamis sonrada olmamis baska iliski ama hamis kalmis olabiliyormus yaniyaaa iyi oldu öğrendiğim.benim 19 u bitti 22 sinde başladık.test silikti.bugünkü daha koyu
sabredebiliyorsan beklemek en iyisi canım.ben biraz sabırsızım da bu konudaovulasyon testim yok canım.. ben bekliyim dedim 27sinde yaparım diye düşündüm ama şimdi aklıma düştü..
Yap cnm bnce cikabilir cikmazsada uzulme bazi kisilerde cikmayabiliyormus[/QUO
daha erken diye düşündüm ama yarın yapabilirim eğer fırsatım olursa canım.. haftasonu dershanede çalışıyorum cmt pazarım çok yoğun.. hatırlıyorsan ovulasyon günlerimi de sana sormuştum.. dediğin günleri es geçmedik
bakalım kısmetimde ne var?
ayy Allah güç kuvvet versin o zaman bize canımçok yorucu oluyo hele ki işten yorgun geldiysem.bebiş için herşey unutuluyor yaa nasıl bir şey buuBir kac kisiden duydum adetin bittikten hemen sonra baslamis sonrada olmamis baska iliski ama hamis kalmis olabiliyormus yani
Ewet cnm ya bnmde okul tam gun cok yorgun oluyorum zaten onuda pek istemiyorum istek yok bnde nasil olacak bilmiyorum bebek icin diyorum amaayy Allah güç kuvvet versin o zaman bize canımçok yorucu oluyo hele ki işten yorgun geldamaem.bebiş için herşey unutuluyor yaa nasıl bir şey buu
inşallah bebiş vardır lady02
benim de tam gün ya çok yoruluyorum.kistler isteksizlik yapıyor canım biliyo muydunEwet cnm ya bnmde okul tam gun cok yorgun oluyorum zaten onuda pek istemiyorum istek yok bnde nasil olacak bilmiyorum bebek icin diyorum ama
amin canım.tabi çok istiyoruz ama önce hayırlısı dediğin gibi.hayırlı olacaksa inşallah vardır canım.. herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için..