- Konu Sahibi Kelebek_10
- #2.601
Hadi bilmiyordum cnm bnde hic istek yok ya sende de mi ayni cnm istek yokbenim de tam gün ya çok yoruluyorum.kistler isteksizlik yapıyor canım biliyo muydun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bilmiyordum cnm bnde hic istek yok ya sende de mi ayni cnm istek yokbenim de tam gün ya çok yoruluyorum.kistler isteksizlik yapıyor canım biliyo muydun
evet canım maalesef çoğu zamankistler hormonları etkiliyor östrojen düşüyor ve isteksizlik başlıyor.bol bol adaçayı iç iyi gelir.ama gebeliği öğrenince içme tabi.senin kist erimedi dimi tam?Hadi bilmiyordum cnm bnde hic istek yok ya sende de mi ayni cnm istek yok
Bebis var kismetinde :))
Ewet kizlar hayirlisi eli ayaga duzgun olsunda sagligi yerinde olsunda akli dengesi yerinde olsunda gec olsunda guc olmasin
Tam erimedi cnmkuculdu cnm bunu ogrendigim iyi olduevet canım maalesef çoğu zamankistler hormonları etkiliyor östrojen düşüyor ve isteksizlik başlıyor.bol bol adaçayı iç iyi gelir.ama gebeliği öğrenince içme tabi.senin kist erimedi dimi tam?
kistten önce böyle bi sorunun var mıydı? mesala benim zevk almamda falan hiç problem yoktu.sonradan oldu meğer kisttenmiş.netten araştır görürsün canımTam erimedi cnmkuculdu cnm bunu ogrendigim iyi oldu
Cnm bn evlendikten bir kac sonra ogrenxim yeni evlendixgimde de ayniydi27melek .!.:kistten önce böyle bi sorunun var mıydı? mesala benim zevk almamda falan hiç problem yoktu.sonradan oldu meğer kisttenmiş.netten araştır görürsün canım
evlenmeden önce yok muydu acaba kist belki hep vardı.ama şundan eminim kist yoksa bile östrojen düşükse zevk istek olmuyorCnm bn evlendikten bir kac sonra ogrenxim yeni evlendixgimde de ayniydi
Cnm ewlendikten sonra oldu diye dusunuyorum onceden problem yokti hic kassigim agrimazdim kisti ogrenmeden bir ay once her gun agrim oldu sonra gittim ki kisti ogrendimevlenmeden önce yok muydu acaba kist belki hep vardı.ama şundan eminim kist yoksa bile östrojen düşükse zkisti istek olmuyor
inşallah canım.sen de önemsememezlik yapma bu durumu cinsel hayat önemli evlilikte canımmm.dra gittiğinde söyle bu durumuSoyle bakalim insallah iyi seyler soylerdoktor
Ewet oyle cnm kac yillik ewlisin cnminşallah canım.sen de önemsememezlik yapma bu durumu cinsel hayat önemli evlilikte canımmm.dra gittiğinde söyle bu durumu
evet yaa.ayyy nasıl heyecan yapıyorum sıra bizlere geliyor inşallah
İnsallah canlar insallah sira bizlerde bn bi iyilesebilsem bu gidisle zor bwslayacm
Cok sevindim insallah
Gebesisndir bizesoylemeyi unutma varsa elinde bir kac tane daha yap
VildancaAyyyy kizlaaar biri gitti kac kisi kaldik
1. Yassimin
2. Mambia
3. Ilk heyecan
4. Lady 02
5. 27 melek
6. Kumral ada
Kimleri unuttum?
Adetin e daha var canım ama çıkmayabilirTesti yaptim kizlar negatif cikti..