• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Ewet kizlar hayirlisi eli ayaga duzgun olsunda sagligi yerinde olsunda akli dengesi yerinde olsunda gec olsunda guc olmasin

Hadi bilmiyordum cnm bnde hic istek yok ya sende de mi ayni cnm istek yok
evet canım maalesef çoğu zaman:110:kistler hormonları etkiliyor östrojen düşüyor ve isteksizlik başlıyor.bol bol adaçayı iç iyi gelir.ama gebeliği öğrenince içme tabi.senin kist erimedi dimi tam?

evet canım maalesef çoğu zaman:110:kistler hormonları etkiliyor östrojen düşüyor ve isteksizlik başlıyor.bol bol adaçayı iç iyi gelir.ama gebeliği öğrenince içme tabi.senin kist erimedi dimi tam?
Tam erimedi cnmkuculdu cnm bunu ogrendigim iyi oldu

27melek .!.:
kistten önce böyle bi sorunun var mıydı? mesala benim zevk almamda falan hiç problem yoktu.sonradan oldu meğer kisttenmiş.netten araştır görürsün canım
Cnm bn evlendikten bir kac sonra ogrenxim yeni evlendixgimde de ayniydi

evlenmeden önce yok muydu acaba kist belki hep vardı.ama şundan eminim kist yoksa bile östrojen düşükse zkisti istek olmuyor
Cnm ewlendikten sonra oldu diye dusunuyorum onceden problem yokti hic kassigim agrimazdim kisti ogrenmeden bir ay once her gun agrim oldu sonra gittim ki kisti ogrendim

Bende kist varken isteksizlik yoktu cnm..suan yoldayiz eve gidiyoruz dayanamadim test almaya ciktik

evet yaa.ayyy nasıl heyecan yapıyorum sıra bizlere geliyor inşallah:anneadayı:

İnsallah canlar insallah sira bizlerde :anneadayı::anneadayı::KK19::KK54: bn bi iyilesebilsem bu gidisle zor bwslayacm

Cok sevindim insallah

Gebesisndir bizesoylemeyi unutma varsa elinde bir kac tane daha yap

Ayyyy kizlaaar biri gitti kac kisi kaldik

1. Yassimin
2. Mambia
3. Ilk heyecan
4. Lady 02
5. 27 melek
6. Kumral ada

Kimleri unuttum?

Back