- 16 Ağustos 2014
- 713
- 344
- 73
- 39
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #2.321
Bebek düşünüyorsan diyet yapmaman lazim bence en fazla yediklerine birZ dikkat etmelisin o kadarGunaydın ben bu aralar kiloya taktim bir turlu diyeti devam ettiremiyorum canim cok sıkılıyor
Dedigime bakma aslinda amac saglikli beslenme hamur yag tatli ve abur cuburdan uzak durmak bunlarin ne bana nede bebege faydasi yok iste benim sorunum gece gec satte yemek yemek gunduz aksama kadar super ece 9 dan sonra abur cubut atistirmalik beni bitiriyorBebek düşünüyorsan diyet yapmaman lazim bence en fazla yediklerine birZ dikkat etmelisin o kadar
Ewet cnm bizi bizden kimse anlamaz ama.bikiyorum inaniyorum olacak bebegimiz.. Sagliklik olsunda cnm grc olsunda guc olmasin inan olacagina amanapalim canim insaallah sen hemen hamile kalirsin canim .... insanlar stres yapma diyor diyorum ki onlara siz istedikten ne kadar sonra hamike kaldiniz 2 3 ay diyorlar o zaman bunun nasil bir stres oldugunu bilemezsin
Bizi bizden baska kimse anlamaz
Noldu mmelegim ozurdilerim canim mesajini gormedim telden girdigim iinc bazi mesajlari goremiyorum cnm o yuzden simdi bakiyorum cnm tek tek mesajlaraarkadaşlar sağolun 1-2 kişi dışında ilgilenen olmadı benimle.ben herkese cevap verip ilgileniyordum.yine de sağolun
kızlar napıyosunuz nasılsınız benim moralim bozuknetten tahlil sonuçlarının bir kaçı çıkmıştı baktım bana pek iç açıcı gelmedi sizce nasıl? dr.pzt bakıcak.
e2:16
fsh:13
lh:8
prolaktin 36
e2 çok fazla düşük değil mi fsh yüksek prolaktin yüksek offf galiba benim çocuğum olmayacak kızlarr
Canim prolaktin yani sut hirmunu degerin yuksrk ama o kadar da yuksek degil canim bnm bi akrabaminkide ayniydi hapini icmeden hamile kaldi cnm bnmde yuksrk cikmisti cnm diger ay kendiliginden normale dondu. Canim fsh yuksek kist olabilir sende cnm e2 degeri ne bilmiyorum cnm cocugun olacak cnm inan. Nie olmasin canim olur inan strese girme cnm tekrar kusura bakma cnm telden guriyorum bazen donuyor o yuzden her mesaji goremiyorum cnm doktor ne deyince yaz bize3.gün yaptırdım canım.fsh yüksek. prolaktin yüksek e2 düşük
önemli değil canım ya bunaldın trip yapasım geldiCanim prolaktin yani sut hirmunu degerin yuksrk ama o kadar da yuksek degil canim bnm bi akrabaminkide ayniydi hapini icmeden hamile kaldi cnm bnmde yuksrk cikmisti cnm diger ay kendiliginden normale dondu. Canim fsh yuksek kist olabilir sende cnm e2 degeri ne bilmiyorum cnm cocugun olacak cnm inan. Nie olmasin canim olur inan strese girme cnm tekrar kusura bakma cnm telden guriyorum bazen donuyor o yuzden her mesaji goremiyorum cnm doktor ne deyince yaz bize
Aman da aman melek bize kusmus mu kiyamam benarkadaşlar sağolun 1-2 kişi dışında ilgilenen olmadı benimle.ben herkese cevap verip ilgileniyordum.yine de sağolun
hee bi küsüyüm dedim trip yaptım size kendime geldimAman da aman melek bize kusmus mu kiyamam bencanim benim ben ben olmaktan ciktim ruh gibi bisry oldum her ay ki adet sendromundayim. Kusura bakma arkadasim...
İki hafta sonra basliyorum canim ilaclarin etkisi en az iki haftada cijar defi canim doktor. Adetin biter bitmez calismalara basla cnmKizlar iyi aksamlar ... ben hala kendime gelemedim sinirlerim bozuk cok ...
27 melek canim sogan kuru yap arkasindan testere disli aslan pencesi cayi ic faydasini goreceksin canim insaallah yine de nette bi bak sen
Mambia canim sen nasilsin bakalim basliyor musun calismalara
Ilk heyecan nerelerdesin canim ameliyat konusunda kararli misin
Fsh o yuzden yukksrkmis anladim cnm insallah gecer hayirlisiylada bebisin geliönemli değil canım ya bunaldın trip yapasım geldie2 estradiol oluyo canım östrojen hormonu.sol tarafımda polikistik varmış
Merhaba kızlar nisan benim de ayim olsun istiyorum Off ya zaman geçmiyor sanki ovulasyon dan sonra 6. Gün zaman geçmiyor sanki gerçi bu hafta 23 nisan hazırlıkları falan zaman çabuk geçer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?