- 16 Ağustos 2014
- 713
- 344
- 73
- 39
- Konu Sahibi Kelebek_10
- #2.361
Kac yillik evlisiniz canim ciddi düşünün bence rabbim su mubarek gunlerde huzur ihsan etsin sizeSanirim artik gecinemiyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kac yillik evlisiniz canim ciddi düşünün bence rabbim su mubarek gunlerde huzur ihsan etsin sizeSanirim artik gecinemiyoruz
canım ameliyat esnasında bakılacakmış tüplerime hemen haftaya gün verdi özel hastanedeki kadın doğumcu ancak oarada ameliyat olmayacağım canım benim ameliyat olmadan hsg çektirmem falan nafile inanki doktorlar illaki ameliyat diyorlar ben olup kurtulacağım karar verdim artık[/QUOTE]Hayirlisi ne ise o olsun snn icin cnm zor karar bnce tuplerin tikali mi bi film cektir ona gore hareket et ve/esinde test versin cnm ondada sorun varsa ilaca baskar
merhaba,bir macundan bahsetmişiniz kullandınızmı?[/QUOTE]canım ameliyat esnasında bakılacakmış tüplerime hemen haftaya gün verdi özel hastanedeki kadın doğumcu ancak oarada ameliyat olmayacağım canım benim ameliyat olmadan hsg çektirmem falan nafile inanki doktorlar illaki ameliyat diyorlar ben olup kurtulacağım karar verdim artık
Noldu cnm bi sikinti mi var..Kizlar ben bebek fikrini askiya aldim ... esimle olamiycak gibiyiz bunaldim ben
Geçmiş olsun canım ne ameliyatı bu inşallah önemli bir şey yoktur İstanbul konusunda bende aynı şeyleri düşünüyorum gezmek için çok iyi bir yer ama yaşamak için çok zorkızlarrrrrr aradaki sayfaları okuyamadım ben cumartesi günü istanbula gittim ailemle birlikte teyzemin oğlunun düğünü vardı bu düğün ziyareti hayatı bir kere daha mukayese etme imkanı verdi bana bir kere daha yaşadığım hayat içn elhamdülillah dedim istanbul tam bir işkence yüksek binalar inanılmaz sıkışık bir trafik insan kalabalığı sıkıntılı bir hava orada yaşayamayacağıma emin oldum bu arada giremedim foruma neler yaptınız nasılsınız arkadaşlarım benim ameliyat kararımı veremedim daha ne yapsam bilemiyorum adet oldum bu arada cumartesi günü ağrım olmadı çok şükür ilaç içtim çok sıkıntı çekmedim bu defa sizi çok özledim bu arada
Bu durumlar dönem dönem herkeste olur herkesin başına gelir kendine biraz zaman ver o zaman daha sakin olursun mantıklı düşünürsünüzSanirim artik gecinemiyoruz
kızlarrrrrr aradaki sayfaları okuyamadım ben cumartesi günü istanbula gittim ailemle birlikte teyzemin oğlunun düğünü vardı bu düğün ziyareti hayatı bir kere daha mukayese etme imkanı verdi bana bir kere daha yaşadığım hayat içn elhamdülillah dedim istanbul tam bir işkence yüksek binalar inanılmaz sıkışık bir trafik insan kalabalığı sıkıntılı bir hava orada yaşayamayacağıma emin oldum bu arada giremedim foruma neler yaptınız nasılsınız arkadaşlarım benim ameliyat kararımı veremedim daha ne yapsam bilemiyorum adet oldum bu arada cumartesi günü ağrım olmadı çok şükür ilaç içtim çok sıkıntı çekmedim bu defa sizi çok özledim bu arada
ağrı kesici içtim novalgin canım çok şükür sıkıntı olmadıBizde seni ozlledik cnm ne ilaci ictinde sancin olmadi cnm. Cok geciktirme karari cnm
çikolata kisti ameliyatı canımGeçmiş olsun canım ne ameliyatı bu inşallah önemli bir şey yoktur İstanbul konusunda bende aynı şeyleri düşünüyorum gezmek için çok iyi bir yer ama yaşamak için çok zor
Sen bilirsin cnm doktor ic dedi mikızlar şimdi adetimin 3.günü visanneyi içmeye başlasam ameliyat işini yaza ertelesem olurmu
yok demedi canımSen bilirsin cnm doktor ic dedi mi
Esin ne diyor peki cnmyok demedi canım
o ameliyat olmamı istiyor sanki yada bana öyle geliyor bilmiyorum tekrar başka bir doktora gitmemi istiyorEsin ne diyor peki cnm
bncede tekrar başka doktora git prof ve özel muanesine git cnmo ameliyat olmamı istiyor sanki yada bana öyle geliyor bilmiyorum tekrar başka bir doktora gitmemi istiyor
yok burda canım araştırdımbncede tekrar başka doktora git prof ve özel muanesine git cnm
anladım canım çevre illere gitsen yakın olan olmaz mıyok burda canım araştırdım