• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Hayirlisi ne ise o olsun snn icin cnm zor karar bnce tuplerin tikali mi bi film cektir ona gore hareket et ve/esinde test versin cnm ondada sorun varsa ilaca baskar
canım ameliyat esnasında bakılacakmış tüplerime hemen haftaya gün verdi özel hastanedeki kadın doğumcu ancak oarada ameliyat olmayacağım canım benim ameliyat olmadan hsg çektirmem falan nafile inanki doktorlar illaki ameliyat diyorlar ben olup kurtulacağım karar verdim artık[/QUOTE]
merhaba,bir macundan bahsetmişiniz kullandınızmı?

canım ameliyat esnasında bakılacakmış tüplerime hemen haftaya gün verdi özel hastanedeki kadın doğumcu ancak oarada ameliyat olmayacağım canım benim ameliyat olmadan hsg çektirmem falan nafile inanki doktorlar illaki ameliyat diyorlar ben olup kurtulacağım karar verdim artık
merhaba,bir macundan bahsetmişiniz kullandınızmı?[/QUOTE]
ne macunu canım kullanmadım ben bilmiyorum

kızlarrrrrr aradaki sayfaları okuyamadım ben cumartesi günü istanbula gittim ailemle birlikte teyzemin oğlunun düğünü vardı bu düğün ziyareti hayatı bir kere daha mukayese etme imkanı verdi bana bir kere daha yaşadığım hayat içn elhamdülillah dedim istanbul tam bir işkence yüksek binalar inanılmaz sıkışık bir trafik insan kalabalığı sıkıntılı bir hava orada yaşayamayacağıma emin oldum bu arada giremedim foruma neler yaptınız nasılsınız arkadaşlarım benim ameliyat kararımı veremedim daha ne yapsam bilemiyorum adet oldum bu arada cumartesi günü ağrım olmadı çok şükür ilaç içtim çok sıkıntı çekmedim bu defa sizi çok özledim bu arada:KK37:

kızlarrrrrr aradaki sayfaları okuyamadım ben cumartesi günü istanbula gittim ailemle birlikte teyzemin oğlunun düğünü vardı bu düğün ziyareti hayatı bir kere daha mukayese etme imkanı verdi bana bir kere daha yaşadığım hayat içn elhamdülillah dedim istanbul tam bir işkence yüksek binalar inanılmaz sıkışık bir trafik insan kalabalığı sıkıntılı bir hava orada yaşayamayacağıma emin oldum bu arada giremedim foruma neler yaptınız nasılsınız arkadaşlarım benim ameliyat kararımı veremedim daha ne yapsam bilemiyorum adet oldum bu arada cumartesi günü ağrım olmadı çok şükür ilaç içtim çok sıkıntı çekmedim bu defa sizi çok özledim bu arada:KK37:
Geçmiş olsun canım ne ameliyatı bu inşallah önemli bir şey yoktur İstanbul konusunda bende aynı şeyleri düşünüyorum gezmek için çok iyi bir yer ama yaşamak için çok zor

Kumral adam halkedilir insallah cnm sorun her evlikikkte inan oluyor. Olmuyir diyen yalan soyler cnm

Bizde seni ozlledik cnm ne ilaci ictinde sancin olmadi cnm. Cok geciktirme karari cnm

Back