- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #2.341
Sifa olsun arkadasima ben ayni okula git gel haftadonu da kurs... sinirliyim uzgunum olumsuz tum dusunceler beynimdehee bi küsüyüm dedim trip yaptım size kendime geldimsen nasılsın canım? bugün soğan kürüne başladım inşallah iyi gelir.yarın da drla görüşcez bakalım ne diyecek.ee neler yapıyosun anlat bakıyım
Canim sende adetin biter bitmez calismalara ve gun asiri yapmaya gayret gosterAman da aman melek bize kusmus mu kiyamam bencanim benim ben ben olmaktan ciktim ruh gibi bisry oldum her ay ki adet sendromundayim. Kusura bakma arkadasim...
Zaman hem de cok cobuk geciyyor benim adet bitse de calismalara baslasamMerhaba kızlar nisan benim de ayim olsun istiyorum Off ya zaman geçmiyor sanki ovulasyon dan sonra 6. Gün zaman geçmiyor sanki gerçi bu hafta 23 nisan hazırlıkları falan zaman çabuk geçer inşallah
Yapmam mi kuzum yaparim tabi ama 1 yil oldu yas 30 umutsuz olmaya basladimCanim sende adetin biter bitmez calismalara ve gun asiri yapmaya gayret goster
amin.amaan canım ben de hep olumsuzum ama beynimizden atmalıyız bir şekilde.yoksa olacağı varsa da oldurmuyoruz bebişleri.dua oku,kitap oku bol bol insan uzaklaşıyor olumsuzluktanSifa olsun arkadasima ben ayni okula git gel haftadonu da kurs... sinirliyim uzgunum olumsuz tum dusunceler beynimde
inşallah canım.hepimiz için dualarımFsh o yuzden yukksrkmis anladim cnm insallah gecer hayirlisiylada bebisin geli
Hic olma canim 40 larinda ilk gebeligini yapan bilw var cnmYapmam mi kuzum yaparim tabi ama 1 yil oldu yas 30 umutsuz olmaya basladim
İnsalah kirmizilar gelnez cnmKızlar mrb benim yarin kirmizim gelme günü gelecek te gibi mayis bizim ayimzi mi olsane dersiniz bari bi hamile cikatsaydik demi hayirlisi artik
Doktoruna sordun mu peki ne yapman gerekiyormusKizlar bnd alerji oldum kizamik gibi her tarafiimda cikti ilac alerji yapmis
İNSALLAH ama umut 0 sıfırİnsalah kirmizilar gelnez cnm
Gecer dedi ama bilmiyorum cnmDoktoruna sordun mu peki ne yapman gerekiyormus
Gunaydin kizalr geldi kirmizilar
İNSALLAHDiget aya siki calis cnm olur insallah
O nedemek yani gecinemiyormusunuzKizlar ben bebek fikrini askiya aldim ... esimle olamiycak gibiyiz bunaldim ben
Sanirim artik gecinemiyoruzO nedemek yani gecinemiyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?