• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Hapim bitti cnm
HOSBULDUK KUZUM SKILIYORUM KAYNANAMDA KOCİŞİMİ ÖZLEDİM NASI DAYANCAM BİLMİYORUM:KK48::KK12:SEN NAPIYON GRİBİN GECTİ Mİ ANTİBİYOİKLERİ BIRAKTIN MI
sadece agru kesicim kaldi yarin doktora gidecem insallah ilaca gerek gormez tekrardan allah kavustursun cnm hem daha iyi ozlersiniz birbirinizi birde bakmisin hamis de olursun ozlem iyidir cnm

hadi bakalım ateşli hafta seni bekliyo ay çok terbiyyesizim:KK45::KK75::rolleyes::rolleyes:iyi bende bebeğim napayım kocisimi özledim bu aya olan umudumda gitti 4.aya gircez bakalım hadi hayırlısı bebişlerimiz ne zaman görünecek çok merak ediyorum hadii minnoşlar bekletmeyin bizi :
Canim gecer sabr esin ne is yapiyo gidiyomu hep sehir dışına

Insaallah canim 1 yildir deniyorum yas 30... Allah yardimcimiz oksun
inşallah canım çok zormuş gerçekten ben diyorum insanların hepsi nası catır catır hamile kalıyo çok zor bi durum yada herkes evindekini belli etmiyor mu inş benim doğum gunum sana uğurlu gelcek banada uğurlu gelsin burdaki kızlarada uğurlu gelsin hammişlerrr diye topic açalım :))

inşallah canım çok zormuş gerçekten ben diyorum insanların hepsi nası catır catır hamile kalıyo çok zor bi durum yada herkes evindekini belli etmiyor mu inş benim doğum gunum sana uğurlu gelcek banada uğurlu gelsin burdaki kızlarada uğurlu gelsin hammişlerrr diye topic açalım :))
Etrafimda o kadar cok ki hamis imreniyorum benim de olsa diye

Etrafimda o kadar cok ki hamis imreniyorum benim de olsa diye
bende gecenlerde bişey duydum bebiş kalbi delik doğmus tedavi olmus 1 sene tam iyileşmiş maddi manevi dökülmüşler tabi bebişin tabi canıda çok acımıs ama iyilesti degdi demişler sonrada kanepeden düşmüş beyin kanaması gecirmiş simdi fişini çekeceklermiş çokk üzüldm dedim Allahım sen hayırlısını ver bebişe yazık vardır bi hayır gülüm bende imreniyorum

Hapim bitti cnm

sadece agru kesicim kaldi yarin doktora gidecem insallah ilaca gerek gormez tekrardan allah kavustursun cnm hem daha iyi ozlersiniz birbirinizi birde bakmisin hamis de olursun ozlem iyidir cnm
evet canım öyle diyorlar bakalım inş geri dönüşümüz mikemmel olur :D hasta olmadan 2 gun önce gelcek tahminen ama..çook gecmiş olsun gerek kalmaz ins dikkatli ol bu ay ben zayıfım ama dikkat edyrm meyve yiyorum süt içiyorum hep yelek giyiyorum dikkat et gülümm bak teyzesi kızar sana bebişime iyi bak :)

evet canım öyle diyorlar bakalım inş geri dönüşümüz mikemmel olur :KK70: hasta olmadan 2 gun önce gelcek tahminen ama..çook gecmiş olsun gerek kalmaz ins dikkatli ol bu ay ben zayıfım ama dikkat edyrm meyve yiyorum süt içiyorum hep yelek giyiyorum dikkat et gülümm bak teyzesi kızar sana bebişime iyi bak :)
Bnmde acil zayiflamam gerekiyor cok kilolu degilim ama boyle yemeyede devam edersim tombik olacam

kızlar bugün gittik eğitim araştırmaya o kadar kalabalıkki beni muayene edecek doktorda gelmemiş başka bir prof baktı ancak beni başka bir profa yönlendirdiler ameliyat için taaaa 2 hazirana gün verdiler gidicem muayene olucamda ameliyat günü verecekte ooooo eşime özel hastaneye kendi doktoruma gidelim anlatalım durumu dedim gitiik anlattık burada ameliyat olmak istiyorum dedim olurr yaparızz dedi gayet gevşek bana hiç güven vermedi bu kadın çok üzgünüm ne yapacağım bilemiyorum ameliyat olmaya karar verdim ancak nerede olacağım bana yol gösteren güven veren bir doktor olmalı kadın hiç güven vermedi hiç ilgilenmedi birde izmire özel muayenehaneye gitmeyi düşünüyorum Allahım bir yol gösterse bu arada özel hastanede ameliyat üzreti olarak 2.5 bin lira dediler bizim için para önemli değil ancak ilgi alaka çok önemli onu göremeyince eşimle vazgeçtik ohastaneden sizce ne yapmalıyım kızlar bana bir akıl verin lütfen

Back