kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

InşAllah cnm hadi guzel haberlerini bekliyorum...

Cnm mr cekinmedin mi doktir cektirmesi lazimdi bnmdr yuksek cijincs mr cejindik coj sujur temiz cikti

Merhaba kizlar..maalesef regli oldum bugun..umutlar baska aya kaldi..cok uzuldum..ins sizlerden birinden guzel.haberler.alirim..hoscakalin..

ayyy kızlar dr.çok iyiydi.karından baktı.Alttan da istese baktırcaktım çok rahattım.kadınlar hazırladı zaten beni karından olduğu halde düşünün.Allah razı olsun hepsinden valla ya.Kan verdim hormon testi falan pzt.çıkıcak ona göre konuşucaz.bi de rahim heterojen dedi homojen olması gerekiyomuş.ama bu gebeliğe engel değilmiş.adet ağrısı ondan oluyomuş.ki benim ilk 2 günüm çok ağrılı olur.bir de sol tarafta polikistik varmışsağ normalmiş buna da şükür.ama moralim bozuk sol tarafa.tahmin ediyodum daha önceki salak dr.yok demişti.sivilce tüylenme hep ondanmış lanet şey yaaa

üzülme arkadaşım inşlh herşey düzelir hakkımızda hayırlısı pkolu olup hamile kalan çok var

Ne kadar zamandir deniyorsunuz canim...
1.5 yildir ama en verimli donemlerin cogunda ya misafirlikteydik ya misafirlerimiz vardi on gunluk kadar. Ya hastaydim antibiyotik flan kullandim. Yine de bayagi denefim. Ovulasyon takibi yapmadim ama hic...bi kere klomen kullandim bi kadin doktora gidiyodum o da olmadi... simdi sirada baska bi doktorla asilama var...

dur bi cnm bi testlerini al hele...skma canini... bende birsey yok yine de olmuyor... ama bir suru sorunu olanlarin hatta dogum kontrol hapi alanlarin bile cocugu oluyor. Nasip ne zamansa o zaman canim... terimlere takilma

dur bi cnm bi testlerini al hele...skma canini... bende birsey yok yine de olmuyor... ama bir suru sorunu olanlarin hatta dogum kontrol hapi alanlarin bile cocugu oluyor. Nasip ne zamansa o zaman canim... terimlere takilma
doğru söylüyorsun kısmet gerçekten.buna da şükür.ama sivilcelerime çok takıyodum sırtımda vardı hep meğer bundanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…