• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Bi bizimkilere baaak bi de elaleme... demin de okudum kadinin teki beşiz dogurcakmis. Bu haberleri inadina mi veriyolar... bu nasil bir dogurganliktir... yoksa bizim yumurtalar spermler mi tirt bilemedim arkadaslar... :confused:
He ya sperm cikmasin diye bi de kalkmam...

Ya vallahi birsey yok kasma cnm ciddiyim.. koca gibi omur boyu pesinde degiller nasil olsa. artik bn o kismi dert bile etmiyorum cunku biliuorum birsey yok. Bir de sen de ekrandan icini goruyon ya rahatliyon hem... psikolojik herhalde... :)
kız yarın bi kötü geçsin sorarım sana:KK70:

kız yarın bi kötü geçsin sorarım sana:KK70:
Sor anam sen de sor... napalim biz de merakli degiliz ama artik yumuk bebislerimiz icin katlanioz... simdi hamile olsan da bebisinin Allah korusun bi rahatsizligi olsa kisa kosa atlaya atlaya gitmez misin... doktor bakmasa Allah askina bi acim bak diye yalvarirsin... e simdi yine bebis icin tum bunlar... anne dedigin metanetli olur acik sık dişini bisey olmaaaazzz merak etme canimcim.. :KK66:

Sor anam sen de sor... napalim biz de merakli degiliz ama artik yumuk bebislerimiz icin katlanioz... simdi hamile olsan da bebisinin Allah korusun bi rahatsizligi olsa kisa kosa atlaya atlaya gitmez misin... doktor bakmasa Allah askina bi acim bak diye yalvarirsin... e simdi yine bebis icin tum bunlar... anne dedigin metanetli olur acik sık dişini bisey olmaaaazzz merak etme canimcim.. :KK66:
tamam canıımmm:KK60:

canım okul olduğu için özele yetişme imkanım yok.yakındaki devlete gitcem.birazda o yüzden çekingem
Yavrum cekinme... korkma da zaten aleti guzelce kayganlastirici jel suruyo... normal iliskiden daha kolay oluyo valla :rolleyes:. Bilmiyom bi tek bna mi oyle ama...:confused:

Back