• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Selam kizlar iyim.. Melek sen napiyon eger kazmazsan kendini agru olmaz cnm .. Mecbur bur gun olacak gelecek altran muane gunu o yuzden kasma cnm. Kumral ada sen ne yaptin cnm

Insaallah canim ama belirtiler basladi bile. Duygusallik sivilce afedersin akinti rengi degisti. Geliyorum yoldayim dior
yaaaa hadı dıgerlerını gectım de akıntın pembeleşmısse gelıo olabılır ama ıyı dusunelım ıyı olsun ınsallah bebıstır peki sen tedavı falan oldun mu yoksa doğal yollarmı

yaaaa hadı dıgerlerını gectım de akıntın pembeleşmısse gelıo olabılır ama ıyı dusunelım ıyı olsun ınsallah bebıstır peki sen tedavı falan oldun mu yoksa doğal yollarmı
Canim cikolata kistim var bu ay rahim filmi cektirdim biraz dogal denycem olmazsa tup bebek asilama yaptirmayi dusunmuyorum

Selam kizlar iyim.. Melek sen napiyon eger kazmazsan kendini agru olmaz cnm .. Mecbur bur gun olacak gelecek altran muane gunu o yuzden kasma cnm. Kumral ada sen ne yaptin cnm
bakalım yarın görcez canım.inşallah gerek kalmaz:KK48:isterse de mecbur baktırcam napıyım herşey bebiş için.dua edin kızlarr kötü bişey çıkmasın

kızlar ben bugün giremedim temizlik yaptım biraz kafam dağılsın diye düşünmemeye çalıştım akşam üzeri bir ara girdim ancak bilgisayar kastı çıkmak zorunda kaldım gecede sohetim vardı geç geldim dersten ca125 değerim aşırı yüksek olduğu için bira araştırdım yumurtalık kanserinin belirtisi olabilirmiş bira korktum bakalım cuma günü prof ne diyecek inşlh güzel şeyler söyler diyeceğim ancak bu işin güzel bir yanı yok olsun ne yapalım Allahtan geldi razıyız inşlh tüp bebek yaptırabiliriz Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşlh herkese hayırlı geceler hepinizi öpüyorum dua ile

Back