• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

ayyy kızlar dr.çok iyiydi.karından baktı.Alttan da istese baktırcaktım çok rahattım.kadınlar hazırladı zaten beni karından olduğu halde düşünün.Allah razı olsun hepsinden valla ya.Kan verdim hormon testi falan pzt.çıkıcak ona göre konuşucaz.bi de rahim heterojen dedi homojen olması gerekiyomuş.ama bu gebeliğe engel değilmiş.adet ağrısı ondan oluyomuş.ki benim ilk 2 günüm çok ağrılı olur.bir de sol tarafta polikistik varmış:KK61:sağ normalmiş buna da şükür.ama moralim bozuk sol tarafa.tahmin ediyodum daha önceki salak dr.yok demişti.sivilce tüylenme hep ondanmış lanet şey yaaa:KK42:
Cok gecmis olsun cnmdoktorun iyi olmasina sevindom cnm .. En kisa zamanda da hamike kalirsin insallah

Vildanca uzulne cnm diger aya kalirsin insallah...kumrwl ada sen naptin kirmizikar gelmemistir insallah.. İlk heyecan sen naailsun

Ay insan hic sivilceye takar mi cnm :stop:hem de sirtinda. Kocan patlatsin. bn kocaminkileri patlatiyom :rolleyes:
Allah seni yaa:KK48::KK48: kız benimkiler normal sivilce değildi bide böyle ucu yok kist şeklinde iz bırakıyo hiç geçmiyor hep sırtımda meğer lanet kistlerdenmiş.aman ihmal etmeyin varsa böyle sorununuz

Kizlar bugun okuldan ciktik sinemaya gittik hizli ve ofkeli kadin hamile oldugunu soledi ben o aksiyon filminde agladim yahu:KK61: guya kafam dagilsin diye gittim.sonra ciktik biraz dolasalim dedik bebek kiyafeti gordum hamile gordum suratim dustu.takmym diyorum insanin elinde olmuyor.
27melek gecmis olsun canim iyi gecmesine sevindim ins. Hormonlarin guzel cikar.
Ilk heyecan ben hislerime guvenirim sen hamile kalacaksin Allah in izniyle
Vildancim ben daha adet olmadim ama belirtiler basladi gelecek ay calismalara devam
Mambia sen nasilsin bakalim terapistim benim

Kizlar bugun okuldan ciktik sinemaya gittik hizli ve ofkeli kadin hamile oldugunu soledi ben o aksiyon filminde agladim yahu:KK61: guya kafam dagilsin diye gittim.sonra ciktik biraz dolasalim dedik bebek kiyafeti gordum hamile gordum suratim dustu.takmym diyorum insanin elinde olmuyor.
27melek gecmis olsun canim iyi gecmesine sevindim ins. Hormonlarin guzel cikar.
Ilk heyecan ben hislerime guvenirim sen hamile kalacaksin Allah in izniyle
Vildancim ben daha adet olmadim ama belirtiler basladi gelecek ay calismalara devam
Mambia sen nasilsin bakalim terapistim benim
inşallah canım.ben soğan kürü yapıyım diyorum ne zaman başlamalıyım sence

Back