- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #2.061
Yarin adet gunum benim ama gecikecekmis gibi geldi banahoşbulduk cnm sen nasılsın ne durumdasın kaçıncı gununnn
Aynen oyle daha kolayYavrum cekinme... korkma da zaten aleti guzelce kayganlastirici jel suruyo... normal iliskiden daha kolay oluyo valla. Bilmiyom bi tek bna mi oyle ama...
ooo maşallahhh sen öğrenme aşamasına gelmişşsi benım daha uzun bı bekleyısım varr :) ınsallah adet olmassın 9 ay boyuncaYarin adet gunum benim ama gecikecekmis gibi geldi bana
Insaallah canim ama belirtiler basladi bile. Duygusallik sivilce afedersin akinti rengi degisti. Geliyorum yoldayim diorooo maşallahhh sen öğrenme aşamasına gelmişşsi benım daha uzun bı bekleyısım varr :) ınsallah adet olmassın 9 ay boyunca
Canim ayni bende bugun cok duygusalim benSelam kizlar iyim.. Melek sen napiyon eger kazmazsan kendini agru olmaz cnm .. Mecbur bur gun olacak gelecek altran muane gunu o yuzden kasma cnm. Kumral ada sen ne yaptin cnm
Nie duygusalsin cnm nolduCanim ayni bende bugun cok duygusalim ben
yaaaa hadı dıgerlerını gectım de akıntın pembeleşmısse gelıo olabılır ama ıyı dusunelım ıyı olsun ınsallah bebıstır peki sen tedavı falan oldun mu yoksa doğal yollarmıInsaallah canim ama belirtiler basladi bile. Duygusallik sivilce afedersin akinti rengi degisti. Geliyorum yoldayim dior
Sebepsiz duygusallik canim oyle hamis haberleri duyuyorum imreniyorum acikcasiNie duygusalsin cnm noldu
Canim cikolata kistim var bu ay rahim filmi cektirdim biraz dogal denycem olmazsa tup bebek asilama yaptirmayi dusunmuyorumyaaaa hadı dıgerlerını gectım de akıntın pembeleşmısse gelıo olabılır ama ıyı dusunelım ıyı olsun ınsallah bebıstır peki sen tedavı falan oldun mu yoksa doğal yollarmı
bakalım yarın görcez canım.inşallah gerek kalmazSelam kizlar iyim.. Melek sen napiyon eger kazmazsan kendini agru olmaz cnm .. Mecbur bur gun olacak gelecek altran muane gunu o yuzden kasma cnm. Kumral ada sen ne yaptin cnm
ınsallah hıc gerek kalmaz onlara dogal yollardan olur cnmCanim cikolata kistim var bu ay rahim filmi cektirdim biraz dogal denycem olmazsa tup bebek asilama yaptirmayi dusunmuyorum
Insallah canim senin sorun neydi pekiınsallah hıc gerek kalmaz onlara dogal yollardan olur cnm
pkoyum ben cnm maalesefInsallah canim senin sorun neydi peki
Bir abdest al iki rekat namaz kil... namazda Allah inla konus yureginle.. bak nasil rahatlarsin
Canim pkolu olup hamile kalan arkadaslarim var merak etme insaallah sende hamis olursunpkoyum ben cnm maalesef
canım oluck ama son 9 aydır hep bı sorun cıktı ılk defa bu ay yumurtam var bakalım nolcakCanim pkolu olup hamile kalan arkadaslarim var merak etme insaallah sende hamis olursun
Naptiin cnm???ne bilim buranın drları biraz kalas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?